Cena maľovania bytu v Bratislave
Ahojte,
máme v pláne cez leto maľovať. Tie, čo ste si dávali vymaľovať od maliara/ firmy koľko ste platili, prosím ? Jedná sa o 3-izbový byt v Bratislave.
Ďakujem 🙂
Cena sa odvija od plochy stien, poctu naterov, pouzitej technologie + farba
@viestta Chcela som vedieť cenu len cca. Byt má rozlohu 65 m2
Este raz: potrebujes vediet stvoraky stien, nie podlahy
https://www.maliar-kosice.sk/cennik/
4 izb.byt, 120 m2 na bielo + vyspravky prasklin 1500 eur
Pred 3 rokmi 500€ maly 3-izb. byt. Pretierala sa kremova na bielo, stacil penetrak a 1 nater farby, preto tak lacno. Firma Maliar Adam.
My sme malivali pred rokom a platili sme cca 700 za 2 izby, kuchynu a chodbu. Jedna izba bola narocnejsia na pracu. Niektore steny mame biele a nieco v bledych farbach. Biela je najlacnejsia. Potom cim tmavsia farba, tym vyssia cena.
mame 3i aktualne sme malovali ale to sme robili komplet od zapucovania dier, penetracia , stierkovanie , malovanie
cena prace za malovanie 730€ plus material
robil nám to znamy a čo sme sa pytali u firiem tak celkom dobrú cenu nám dal
Na záchod chodite sami?
@david3311 ? To čo má s tým spoločné tá tvoja otázka? Nie každý má chuť týždeň dovolenky obetovať maľovaniu bytu, nemá každý schody na maľovanie a tak. Mne je divnejšie že si dá niekto niekomu umyť okná napríklad ako to že si dá vymaľovať. Dokonca tak 30 rokov dozadu bolo povolanie maliar bežné a ľudia si bežne dali maľovať domy alebo byty, časom asi kvôli financiám a nedostatku maliarov si to ľudia začali robiť sami. Profesionál to urobí vždy krajšie ako laik.
@david3311 Áno chodíme na WC sami. Si netaktný. A ďakujem @marsmykkok, že sa ma zastala. Nie každý má možnosť vybrať si týždeň dovolenky. A áno, maliar to vždy spraví krajšie a kvalitnejšie ako laik. A okrem toho manžel trpí závraťou. Takže ani po ňom nechcem, aby maľoval. Zdravie máme iba jedno.
Prosim vas vybrali ste niekoho? Tiez toto riesim, dakujem
Viem odporučiť skvelého majstra z Ba s rozumnymi cenami a maximalne precizneho. Ak by ste potrebovali napíšem v súkromnej správe.
Viem odporučiť skvelého majstra z Ba s rozumnymi cenami a maximalne precizneho. Ak by ste potrebovali napíšem v súkromnej správe.
@tinsssss prosím Vás vedeli by ste mi poslať kontakt
Ahojte baby u nas sa zmenila situacia deti odisli na prazdniny 😀 takze najlepsi cas dat rychlo vymalovat. Chceme len tri izby na bielo, mate niekto niekoho kto ma teraz volno, a vie to pekne a za normalny peniaz urobit? Dakujem
@tinsssss prosím aj mne kontakt na maliara...dakujem
@pieksamaki mate spravu
@pieksamaki mate spravu
@mexico_16 môžem poprosiť aj ja kontakt ďakujem

Este prosim dodaj kolko m2 mate, pokial viem, aj od toho sa pocita. Idem tiez sledovat temu, aktualne to budeme riesit.