Cenovo dostupný detský zubár v Petržalke
Viete prosím odporučiť cenovo dostupného detského zubára so super prístupom v Bratislave, ideálne Petržalka? (Pri prieskume zubárov nachádzam položky ako: založenie karty 50€, preventíva detí 40€, pedostomatologické vyšetrenie 90€/hod a podobne, rada by som sa tomuto vyhla, ak to bude možné). Ďakujem
Ahoj, skusala si Family dental care? Co som pozrela, mali by mat pobocku aj v Petrzke a pokial sa nemylim, beru aj deti. Ja k nim chodim, aj ked inde a som velmi spokojna. Zalozenie karty som mala zdarma, preventivku mi spravili na poistovnu a ak budete mat kazdy rok preventivku, tak cast zubnych zakrokov ti hradi poistovna.
@majka36912 Pozerám to, vstupné vyšetrenie aj preventíva zadarmo, len neviem, čo znamená toto - asi k materiálu pri oprave kazu sa napríklad priráta aj čas osetrenia?
Pozrela som si minulorocne blocky zo zakrokov, ale ziadny cas osetrenia som nikde nemala zaratany, len material, co pouzili. Lepsiu odpoved ti asi poskytne pani recepcna, ak by si si informacne zavolala.
Opident - majú zmluvy s poisťovňami, preventivky sú minimálne zadarmo
Opident - majú zmluvy s poisťovňami, preventivky sú minimálne zadarmo
@kris_tin257 Ďakujem, napíšem im, cenník majú na požiadanie 🙂
@kris_tin257 Ďakujem, napíšem im, cenník majú na požiadanie 🙂
@anonym_autor Ahoj, prosim dostala si ten cennik z opident?
Ja nan cakam par dni ale stale nic, ak ho mas, vedela by si mi ho pls poslat na mail?
dakujem. kapitanfunk@gmail.com ; diki
@anonym_autor Ahoj, prosim dostala si ten cennik z opident?
Ja nan cakam par dni ale stale nic, ak ho mas, vedela by si mi ho pls poslat na mail?
dakujem. kapitanfunk@gmail.com ; diki
@hayabusa1337 Nakoniec som to neriešila, zavolala som tam a založenie karty + preventívna prehliadka je zadarmo, u bábätka mi to zatiaľ stačí, kým neriešime kazy a iné výkony 🙂

Ahoj, skusala si Family dental care? Co som pozrela, mali by mat pobocku aj v Petrzke a pokial sa nemylim, beru aj deti. Ja k nim chodim, aj ked inde a som velmi spokojna. Zalozenie karty som mala zdarma, preventivku mi spravili na poistovnu a ak budete mat kazdy rok preventivku, tak cast zubnych zakrokov ti hradi poistovna.