Cestovanie z Bratislavy na Schwechat s dieťaťom: Skúsenosti bez sedačky
Mate niekto skusenost s cestovanim busom z bratislavy na schwechat s 3,5 rocnym dietatom? Slovak lines, flixbus. Zobrali vam ho do busu bez sedacky? Je alebo nie je s tym problem? Prosim osobne skusenosti, nie co povedia na infolinke.vdaka
@zuzanka.zuzu a to bol slovak lines
@zuzanka.zuzu ?
mix. Slovak lines bol prvý krát (tam bol ten môj mail), potom som si neuvedomila že ideme iným a funguje to rovnako 😁 cestujeme pár krát za rok, môj má 4r čiže mix
@zuzanka.zuzu dakujem, ked som pred dvoma rokmi volala na infolinky, tak mi povedali v oboch spoločnostiach, ze musi byt sedacka, ze inak ho nevezmu...isla som preto taxikom, tam aj spat a zaplatila som za to dokopy 120 euro (v oboch taxikoch nam dali nevhodne sedacky). Preto sa teraz uz radsej pytam, ako to naozaj realne funguje.
ja som nevolala, chcem mať všetko písomne 😁 preto mail. a k busu som si ho aj vytlačila. šofér mykol plecom že o ničom nevie. a ja som bola ledva rada lebo malý by v sedačke asi nevydržal, posadila som si ho na seba k oknu. ale listok sme mali aj preňho.
Flixbus nas zobral aj bez sedacky aj bez listky … 10€ soferovi do vrecka … chodime pravidelne … uz si nepamatam v ktorom ma upozornil sofer nech ho priputam ale asi skor bal aby mu nepadol na hlavu nakolko sme sedeli hned za vodicom, alebo kvoli hraniciam ale aj ked AT policajtka presla cez bus nevenovala tomu pozornost. Nekupujem ani listok dopredu …

ja som si aj pýtala sedačku (ako uvedomelá zodpovedná matka 🤷), odpísali mi že nás bude čakať na tom spoji, prídeme k busu a nič 😂 nemaj boja, bez problémov zoberú bez sedačky aj 2r 😉 väčší problém je aby zabezpečili tú sedačku ak ju fakt chceš 😂 (nám ju netreba takže druhý krát som už ani nepýtala.... všetko ok)