icon

Chirurgia Bory - vybratie znamienka

31. aug 2023

Ahojte, prosím nieje tu niekto komu v novej nemocnici Bory v chirurgickej ambulancii vyberali znamienka alebo podkožné útvary ? Spravili vám to pri prvej návšteve? Na recepcii cez telefón mi povedali, že pri prvej určite nie, ale aj tak mám pochybnosti či to nebudú chcieť robiť hneď, predsa to nieje veľký zákrok.

h2
31. aug 2023

Nemám skúsenosť, ale keď ti do telefónu povedali, že pri prvej návšteve URČITE nie, tak prečo o tom pochybuješ?

autor
31. aug 2023

@h2 neviem asi stresujem dopredu 😅 že či tá prvá návšteva bude vlastne len že dobrý deň aha áno toto budeme vyberať, príďte vtedy a vtedy, dovidenia. 😅
Lebo zatiaľ všade kde počujem tak taketo veci vyberajú hneď, tak či náhodou len na recepcii nemá zle info, tam predsa nieje zdravotník za telefónom

joannita
31. aug 2023

Ja nechapem preco ti povedali ze nevybru hned. Ja chodim sice inam, ale vzdy sa objednam, dojdem a vyberu, poslu na histologiu. Nevidim dovod v tej prvej navsteve bez vybratia.
Urcite trvaj na histologii, aj ked ti povedia ze netreba.

pbra40
31. aug 2023

Davala som si vyberat viac znamienok, u roznych chirurgov. A teda zial, ani jeden mi ho nevybral na prvej navsteve. Vzdy si najprv pozrel velkost, odhadol cas a potom naplanoval podla dlzky zakroku termin.

simsalabim
31. aug 2023

Mam rovnaku skusenost ako @pbra40 Mam viacero vybratych znamieok, rozne roky a lekari. A iste u deti.

autor
31. aug 2023

Ďakujem baby tak ste ma uistili že to takto ozaj môže fungovať a teda už to beriem ako istotu, že hneď to robiť nebudú.

maranta_leuconeura
31. aug 2023

Baby a ako to funguje s vyberanim znamienok? Musim mat odporucanie od koznej alebo niekde beru aj len tak?

pbra40
31. aug 2023

@maranta_leuconeura ja som sa zatial stretla len s tym,ze trebalo odporucanie od koznej. A to dokonca, i ked bol chirurg sukromny. Co ma ale prekapilo,ze kozna mi mohla dat odporucenie len na 3 znamienka na mesiac. Lebo ze viac poistovna nezaplati. Takze absolutne toto nechapem, lebo u chirurga som si zakrok aj platila

maranta_leuconeura
31. aug 2023

@pbra40 a chirurga si si potom dohodla sama?

simca06022011
31. aug 2023

V boroch som nebola, ale nezvyknu to robit hned, vzdy najskor pozrie, potom objednava.
Odporucanie treba, mna nelimitovali nijak, vyberali mi aj 6 naraz, ale platila som si ich.
Teraz som bola v lete inde a bolo mi povedane, ze ked po jednom, tak ani histologiu neplatim, ked mi vyberu 3 naraz, dve si uhradim...

murielaa
2. sep 2023

Ahoj, aka dlha je cakacka na vybratie znamienok?

ada12345
2. sep 2023

Utcite to nerobia hned. Vzdy sa to naplanuje. Vsak to sa nerobi na stolicke v ambulancii, ale je to normalny zakrok na "operacke"

joannita
2. sep 2023

Mne u 2 chirurgov vybrali hned, bez predoslej navstevy, niekolko znamienok. Na ziadnej operacke, normalne u nich v ambulancii.