icon

Čo očakávať pri zmenšení mandlí na ORL Kramáre?

31. jan 2025

Ahojte, buduci tyzden idem s 2rocnym synom na Kramare kvoli mandliam- krcne laserovo zrezu, lebo su velke a nosne pojdu von. Chcela som sa opytat ci mi neviete povedat/poradit co mam vlastne ocakavat, doktorka mi nic nepovedala, tak trochu tapem.
Ze vraj mame nastupit o den dopredu- ma byt syn nalacno alebo sa moze rano najest? Ako tam funguje denny rezim? Vobec si neviem prestavit ako ho mam na obed uspat, ked zaspava len v kociku. To bude masaker ked nebude moct ist von, sme totiz vela vonku a vnutri zdivie. Den operacie bude unaveny, ten neriesim, ale ani neviem kedy nas prepustia kedze v piatok mu to maju robit, snad tam nebudeme musiet byt do pondelka kebyze to bolo bez komplikacii. Ako je to so stravou, je tam nejaka kuchynka kde si mozem odlozit jedlo pre seba a popripade aj pre neho? A co postel pre matku, je tam skaldacia pristelka ci celodenna postel? Maju take male deti daku hernicku kde sa bude moct ist hrat ci musime byt stale zatvoreni v izbe? Syn je velmi akcny, nezvladne byt niekde zatvoreny...Zacina ma z toho chytat stres. Prosim ak ste niekto bol v poslednej dobe na ORL Kramaroch, tak mi napiste podrobnosti ako to tam prebieha. Popripade ak bol niekto na takomto zakroku, tak ako dlho tam musel zostat a ako to take dieta zvladlo. Velmi dakujem za kazdu radu 🙂

amerika21
21. apr 2025

Dobrý deň, my máme ísť s 1,5 ročným synom na ORL Kramáre (nudch) na ten istý zákrok. Viete, prosím, popísať ako to prebiehalo? Ako to malý zvládal? Ďakujem

autor
21. apr 2025

@amerika21 dobry den, nakoniec sme boli len jeden den na vybratie nosnych mandli. rano sme prisli, ubytovali nas, dali nam jednu velku postel a boli sme 3 na izbe. bol prvy na rade,tak to slo celkom rychlo. dali mu vypit oblbovak,zobrali ho na salu a ja som isla do bufetu a potom cakala na izbe kym sa prebudil. Bol nervozny,placlivy az mierne agresivny. musela som ho mat na rukach. trvalo to cca polhodinu, potom zas zaspal a ked sa druhykrat zobudil uz bol normalny. davala som mu trochu pit a potom aj jest. na chodbe bol stolik s obedom a vyzivami, mohla som mu hocikedy nabrat. bol strasne hladny, zjedol 3 taniere polievky...Potom sme isli do hernicky, tam sa pohral, pozerali sme rozpravky a okolo 17tej nas pustili domov. Jeden tip- ked sme sa isli ubytovat a videl u druhych deti velke auticka, tak ich za kazdu cenu chcel, nemala som pri sebe v zasobe nic nove, takze treba byt pripraveny ho zaujat niecim. ja som potom vybehla do bufetu kupit auticko a to potom zabralo 🙂

amerika21
23. apr 2025

Ďakujem za odpoveď a za tip 🙂 určite zaobstaram nejaké nové hracky. Dúfam, že to zvládneme aj my a malému prajeme skore uzdravenie 🙂

autor
23. apr 2025
@amerika21

Ďakujem za odpoveď a za tip 🙂 určite zaobstaram nejaké nové hracky. Dúfam, že to zvládneme aj my a malému prajeme skore uzdravenie 🙂

@amerika21 nie je zac 🙂 urcite to zvladnete aj vy, bude to sice narocne, ale ked je potrebne, tak vam pomozu 🙂 my uz ani nevieme, ze sme boli na zakroku, tak snad to nebude treba v dohladnej dobe zopakovat