Dá sa kúpiť jednorazový lístok na MHD online?
Dobry den, moja otazka smeruje hlavne na ludi zijucich v BA. O tyzden ideme autom na Kramare na kontrolu s dcerou (5r). Chceli by sme sa prejst do mesta s mhd, planujem ist na hlavnu stanicu a odtial elektrickou na Obchodnu. Da sa prosim kúpiť jednorazovy listok na mhd aj online? Pripadne je pri nemocnici Kramare automat kde si budeme vediet kupit listky? Dakujem vopred za radu.
Odporúčam aplikáciu IDS BK. Dajú sa tam pozrieť spoje, kúpiť lístok aj pre viac osôb a je tam zľava oproti papierovému lístku 🙂
Ja bezne kupujem viac listkov v appke, da sa to
Jasne, ze sa da viac listkov naraz. Tiez odporucam appku. A mozes ist rovno 42 z kramarov na hodzovo a potom uz ist peso
Ak mas CSOB, tak priamo v SmartBanking aplikacii si vies kupit listky na MHD v Ba.
ja som kupovala lístky cez ubian…
Zo stanice na obchodnú chodím vždy pešo...veď je to cca 5 minut.
Aj cez sms sa dajú kúpiť.
Zo stanice na obchodnú chodím vždy pešo...veď je to cca 5 minut.
@iffushka chceme ist kusok aj elektrickou nech si dieta vyskusa 😄 ale vdaka
Ak mas CSOB, tak priamo v SmartBanking aplikacii si vies kupit listky na MHD v Ba.
@ipwoman dakujem za tip pozriem sa na to,akurat mam csob
Aj cez sms sa dajú kúpiť.
@liaka cez sms ako? Co sa zadava a na ake cislo? O tom som nenasla info
Odporúčam aplikáciu IDS BK. Dajú sa tam pozrieť spoje, kúpiť lístok aj pre viac osôb a je tam zľava oproti papierovému lístku 🙂
@mauduska v tej appke si netreba nabit peniaze v nejakej e- penazenke? Nasla som nejake info ze online sa to da tak ale to je mozno iné
@mauduska ano, ale treba pripomenut, ze nekupi viac listkov naraz, kazdy musi mat tu apku v mobile a kupit si listok.
@belllinka to nie je pravda. V appke IDS BK vieš kúpiť kúpiť toľko lístok koľko potrebuješ.
autorka - nepotrebuješ tam mať vložený kredit. Dá sa to platiť aj kartou.
Sms lístok https://dpb.sk/sk/sms-listok - ale neodporúčam
@belllinka to nie je pravda. V appke IDS BK vieš kúpiť kúpiť toľko lístok koľko potrebuješ.
autorka - nepotrebuješ tam mať vložený kredit. Dá sa to platiť aj kartou.
Sms lístok https://dpb.sk/sk/sms-listok - ale neodporúčam
@janai1 ano, uz mi to hore napisalio 10 ludi. Ospravedlnujem sa, mala som zle info
1140 a hociake pismeno. Stoji 1,20 platnost 45 minut
Nemusíš si nabíjať kredit, dá sa zaplatiť online kartou ako v eshope.
Keď už chces zážitok pre dcéru, prevezme sa z obchodnej elektrickou c.9 cez tunel, tam vystúpite, presadnete na trasu c.4 naspäť do centra, na zastávke Šafarikovo námestie presadnete na 3 a cez most nad Dunajom. Budete mať zážitok, za necelú hodinu. Naspäť na 3, na 1 cez mesto ku hlavnej stanici a tam na bus v 32 a ste na Kramároch.okruzna cesta, uvidí všeličo.
Keď už chces zážitok pre dcéru, prevezme sa z obchodnej elektrickou c.9 cez tunel, tam vystúpite, presadnete na trasu c.4 naspäť do centra, na zastávke Šafarikovo námestie presadnete na 3 a cez most nad Dunajom. Budete mať zážitok, za necelú hodinu. Naspäť na 3, na 1 cez mesto ku hlavnej stanici a tam na bus v 32 a ste na Kramároch.okruzna cesta, uvidí všeličo.
@cacianka ked uz spominas okruzne cesty, super je bus 40 z hlavnej stanice okolo hradu, da sa potom vystupit pred uradom vlady a ist do centra 🙂
A teda 5rocny neplatí, ak sa nemýlim
@cacianka super,dakujem za tip 🙂

Mozes si kupit sms listok alebo aj listok v aplikacii (tieto su lacnejsie) a na zastavie je aj automat na klasicke papierove listky.