icon

Dá sa kúpiť jednorazový lístok na MHD online?

25. máj 2025

Dobry den, moja otazka smeruje hlavne na ludi zijucich v BA. O tyzden ideme autom na Kramare na kontrolu s dcerou (5r). Chceli by sme sa prejst do mesta s mhd, planujem ist na hlavnu stanicu a odtial elektrickou na Obchodnu. Da sa prosim kúpiť jednorazovy listok na mhd aj online? Pripadne je pri nemocnici Kramare automat kde si budeme vediet kupit listky? Dakujem vopred za radu.

Strana
z2
modrahruska
25. máj 2025

Mozes si kupit sms listok alebo aj listok v aplikacii (tieto su lacnejsie) a na zastavie je aj automat na klasicke papierove listky.

mauduska
25. máj 2025

Odporúčam aplikáciu IDS BK. Dajú sa tam pozrieť spoje, kúpiť lístok aj pre viac osôb a je tam zľava oproti papierovému lístku 🙂

belllinka
25. máj 2025
@mauduska

Odporúčam aplikáciu IDS BK. Dajú sa tam pozrieť spoje, kúpiť lístok aj pre viac osôb a je tam zľava oproti papierovému lístku 🙂

@mauduska ano, ale treba pripomenut, ze nekupi viac listkov naraz, kazdy musi mat tu apku v mobile a kupit si listok.

hradnapani
25. máj 2025
@belllinka

@mauduska ano, ale treba pripomenut, ze nekupi viac listkov naraz, kazdy musi mat tu apku v mobile a kupit si listok.

@belllinka kupi, navoli si tam pocet, teraz som to pozerala

veltraud
25. máj 2025

Ja bezne kupujem viac listkov v appke, da sa to

mauduska
25. máj 2025
@belllinka

@belllinka no tak to je buď novinka alebo máš zlé info. Ja som bežne kupovala viac lístkov naraz, že napr. sebe a sestre keď ma prišla navštíviť do BA.

deedol
25. máj 2025

Jasne, ze sa da viac listkov naraz. Tiez odporucam appku. A mozes ist rovno 42 z kramarov na hodzovo a potom uz ist peso

ipwoman
25. máj 2025

Ak mas CSOB, tak priamo v SmartBanking aplikacii si vies kupit listky na MHD v Ba.

biba_18
25. máj 2025

ja som kupovala lístky cez ubian…

iffushka
25. máj 2025

Zo stanice na obchodnú chodím vždy pešo...veď je to cca 5 minut.

deedol
25. máj 2025
@iffushka

@iffushka oni budu na kramaroch

liaka
26. máj 2025

Aj cez sms sa dajú kúpiť.

autor
26. máj 2025
@iffushka

@iffushka chceme ist kusok aj elektrickou nech si dieta vyskusa 😄 ale vdaka

autor
26. máj 2025
@ipwoman

Ak mas CSOB, tak priamo v SmartBanking aplikacii si vies kupit listky na MHD v Ba.

@ipwoman dakujem za tip pozriem sa na to,akurat mam csob

autor
26. máj 2025
@liaka

Aj cez sms sa dajú kúpiť.

@liaka cez sms ako? Co sa zadava a na ake cislo? O tom som nenasla info

autor
26. máj 2025
@mauduska

@mauduska v tej appke si netreba nabit peniaze v nejakej e- penazenke? Nasla som nejake info ze online sa to da tak ale to je mozno iné

janai1
26. máj 2025
@belllinka

@belllinka to nie je pravda. V appke IDS BK vieš kúpiť kúpiť toľko lístok koľko potrebuješ.

autorka - nepotrebuješ tam mať vložený kredit. Dá sa to platiť aj kartou.
Sms lístok https://dpb.sk/sk/sms-listok - ale neodporúčam

belllinka
26. máj 2025
@janai1

@belllinka to nie je pravda. V appke IDS BK vieš kúpiť kúpiť toľko lístok koľko potrebuješ.

autorka - nepotrebuješ tam mať vložený kredit. Dá sa to platiť aj kartou.
Sms lístok https://dpb.sk/sk/sms-listok - ale neodporúčam

@janai1 ano, uz mi to hore napisalio 10 ludi. Ospravedlnujem sa, mala som zle info

liaka
26. máj 2025

1140 a hociake pismeno. Stoji 1,20 platnost 45 minut

mauduska
26. máj 2025

Nemusíš si nabíjať kredit, dá sa zaplatiť online kartou ako v eshope.

cacianka
27. máj 2025

Keď už chces zážitok pre dcéru, prevezme sa z obchodnej elektrickou c.9 cez tunel, tam vystúpite, presadnete na trasu c.4 naspäť do centra, na zastávke Šafarikovo námestie presadnete na 3 a cez most nad Dunajom. Budete mať zážitok, za necelú hodinu. Naspäť na 3, na 1 cez mesto ku hlavnej stanici a tam na bus v 32 a ste na Kramároch.okruzna cesta, uvidí všeličo.

deedol
27. máj 2025
@cacianka

Keď už chces zážitok pre dcéru, prevezme sa z obchodnej elektrickou c.9 cez tunel, tam vystúpite, presadnete na trasu c.4 naspäť do centra, na zastávke Šafarikovo námestie presadnete na 3 a cez most nad Dunajom. Budete mať zážitok, za necelú hodinu. Naspäť na 3, na 1 cez mesto ku hlavnej stanici a tam na bus v 32 a ste na Kramároch.okruzna cesta, uvidí všeličo.

@cacianka ked uz spominas okruzne cesty, super je bus 40 z hlavnej stanice okolo hradu, da sa potom vystupit pred uradom vlady a ist do centra 🙂

cacianka
27. máj 2025
@deedol

@cacianka ked uz spominas okruzne cesty, super je bus 40 z hlavnej stanice okolo hradu, da sa potom vystupit pred uradom vlady a ist do centra 🙂

@deedol asi ťažko 40, tá ide dole Šancovou .🫣
Skôr 44 ale to je veľmi divná trasa.

jasminka7
27. máj 2025

A teda 5rocny neplatí, ak sa nemýlim

deedol
28. máj 2025
@cacianka

@deedol asi ťažko 40, tá ide dole Šancovou .🫣
Skôr 44 ale to je veľmi divná trasa.

@cacianka hej 44 a je to super trasa s vyhladmi. Syn ju ma najradsej 🙂

cacianka
28. máj 2025
@deedol

@cacianka hej 44 a je to super trasa s vyhladmi. Syn ju ma najradsej 🙂

@deedol hore z kopca na Búdkovej ...

deedol
28. máj 2025
@cacianka

@deedol hore z kopca na Búdkovej ...

@cacianka a inak dakujem za opravu tej 40 na 44 🙂

cacianka
28. máj 2025
@deedol

@cacianka a inak dakujem za opravu tej 40 na 44 🙂

@deedol OK, aj ja robím preklepy, nebolo to myslené v zlom

autor
28. máj 2025
@cacianka

@cacianka super,dakujem za tip 🙂

Strana
z2