icon

Detská nemocnica Kramáre - registrácia

26. feb 2025

Je pri kazdej navsteve nudch nutna registracia na prizemii? Ideme druhykrat k logopedicke (pri prvej navsteve sme sa registrovali) a neviem ci sa mame najskor registrovat dole (prist v predstihu) alebo mozme ist rovno k doktorke. Dakujem.

janka_266
26. feb 2025

áno, vždy sa treba ísť nahlásiť

lucylaw
26. feb 2025

Áno vždy,my tam chodíme 2-krát ročne na očné a vždy sa musíme dole registrovať..

laila22
26. feb 2025

@lucylaw my sme boli na kontrole a ja som zabudla na tu registráciu... Lekár nás vyšetril aj bez nej. Aký význam má ťa registrácia?

lucylaw
26. feb 2025

@laila22 Vraj je to na to,že v ambulancii už budú vedieť,že si tam a že si teda prišla na to vyšetrenie..Úprimne som nikdy neskúmala pozadie,proste prídem, zaregistrujem dole a idem hore do ambulancie..

autor
26. feb 2025

@lucylaw ked sme tam boli prvykrat, zaregistrovali sme sa a doktorka aj tak nevedela, ze sme tam, az ked isla na zachod, tak si vsimla, ze tam cakame. Podla mna je na hlavu postavene, ze tam maju cakat v rade deti, ktorym nic neni, s detmi, ktore su tak chore, ze im od kasla praskli cievky v ociach (osobna skusenost).

pribinak
26. feb 2025

Kvôli poisťovni sa to robí

diefca
26. feb 2025

@laila22 myslim si, ze bez registracie by nesvietilo vase cislo na monitore v poradovniku pred ambulanciou. Ale odskusane to nemam, registrujem sa vzdy, ide to rychlo.

laila22
26. feb 2025

@diefca no boli sme na oddelení na kontrole, tam nemajú tabuľu.

laila22
26. feb 2025

@pribinak myslíš, že lekár nebude mať zaplatený úkon, ak sme sa tam neregistrovali? Na kontrolu sme šli sanitkou v lahu až na oddelenie. Úplne som na to zabudla

autor
26. feb 2025

@pribinak co to ma spolocne s poistovnou?

pribinak
26. feb 2025

Ceknu adresu a poisťovňu.