icon

Detská psychologička, ktorá robí cez poisťovňu - Bratislava IV

10. jan 2022

Ahojte, neviete poradit vo 4. obvode Bratislavy detsku psychologicku, co ju preplaca postovna? Potrebujem pre dceru. Uz je to ozaj mimo nas rozpocet a v tomto state ziadna podpora. Deti maju problemy so skolou kvoli corone a tu nic... Jedine co viem je CPPP ale odtial prave odchadzame.

luccija
10. jan 2022

Aj k súkromnej môžeš ísť na výmenný lístok
Zavolaj si do poisťovne a povedia Ti, ktoré....

kopytko03
10. jan 2022

Skús Kramáre. Ale priprav sa na neuveritelne dlhé čakačky. Ja som práve kvôli tomu čakaniu na termín nakoniec rezignovala a išli sme k súkromnej.

autor
10. jan 2022

@luccija oh, dakujem, som nevedela.

@kopytko03 akoze kym sa jej uvolni niekto, ze odisiel pacient, tak myslis, ano? napriklad budeme cakat do aprila napr.

kopytko03
10. jan 2022

Autorka áno, na psychológov je teraz neuveriteľný pretlak a nestíhajú vybavovať pacientov. A to sa bohužiaľ netýka len štátnych, ale aj súkromných. Inak my sme chodili potom do Alma centra v Ružinove a tak fantasticky dcére pomohli, že som neľutovala ani jediný cent, čo som tam nechala.

kikushaa
10. jan 2022

Ja mam predcasniatka, chodim na antolsku, aka je obsadenost netusim, a asi zavisi aj toho co potrebujes ✊

marianarem
10. jan 2022

@kopytko03 A ktora sukromna vas zobrala? Sestra niekoho hlada, no vraj je uz problem aj so sukromnymi.

dasunka11
14. apr 2025

@kopytko03 Ahoj, prosím, vieš napísať, s ktorou konkrétne máš dobrú skúsenosť? Kľudne aj do správy. Ďakujem