Detská urológia - Kramáre
Ahojte mamičky.
Nechcem sa nič pýtať, len by som rada poradila mamkam ktoré sa chystajú s detičkami do NUDCH na oddelenie urológie. Ja som predtým prelustrovala všetko čo sa dalo aby som sa dozvedela nejaké informácie ako to tam "vyzerá".. Ako lekári.. Sestričky.. Starostlivosť a celkovo ako sa spi, či s deťmi..a pod.
Rada sa podelím o svoju aktuálnu skúsenosť z minulého týždňa. 🙂 (Mar. 2022)
Celkovo som veľmi spokojná so všetkým ako bolo a aj to je dôvod prečo sem píšem. Zväčša sa len stazujeme, kritizujeme a ja by som rada poďakovala a pochválila pána prednostu Brezu aj s personalom. 🙂 Tak ak náhodou niekto ma otázky a budem vedieť, rada odpoviem.
@sasatko úplne súhlasím..lekári,sestričky aj sanitarky...všetci do jedného úžasný ľudia...
@sasatko ahoj prosím ta mam sa objednať s 13mesacnym synom na detskú urologiu a tvoja skúsenosť ma ukludnila no neviem na aké číslo kam volať. Google mi vyhodil 20 čísiel. Ďakujem
@lenkaaninka sekretariat urologia - ak idete na zakrok 02/5937 1268.
Ambulancia 02/5937 1585
Oddelenie 02/5937 1317
Na vysetrenie je najlepsie ist cez rezervacny system nudch.eu
@simsalabim tam píše ze nad 18 r len neviem ci ja alebo malý🙂)) takže ho môžem tade objednať?
@lenkaaninka mozes. Ved je to detska nemocnica.
@simsalabim už som to nasla zajtra tam zavolám. Ze pred prvým vyšetrením volať. Ďakujem zatiaľ moc
@simsalabim a prosím ta v prípade hospitalizácie je možné byť spolu s dieťaťom na izbe?
@lenkaaninka my sme mali rok a pol a v podstate som bola s malým tak rôzne ale ano, stále spolu.
Prišli sme deň pred operáciou a najskôr sme boli na izbe kde mal on postieľku a ja kreslo (počas dňa). A ja som mala spat na izbe matiek ale vrchná sestra mi dovolila vziať na noc malého k sebe do postele, aj na obednajsi spánok sme si lahli na izbu matiek.
A na druhy deň keď ho operovali ma presunuli na inú izbu (dvojku, rozumej 2mamky a 2deticky) kde som s nim uz mala aj ja posteľ, on postieľku. Čiže asi to zalezi od kapacít. Potom tam boli izby kde si mamičky na noc nosili rozkladacie postele a ráno ich zasa odkladali.
@lenkaaninka ano, bud priamo na izbe na rozkladacej posteli alebo na izbe matiek.
@pampuli ahoj, podla mna sa tam tazko objenava ku konkretnemu. Nahodis si termin a oni sa tam v ambulancii striedaju. My sme mali stastie asi na 4 odlisnych lekarov a vzdy boli ludski a velmi mili k synovi. dost dlho sa tam caka na termin a tak sme si prvu konzultaciu platili v sukromnej detskej urologii je to tiez na kramaroch - tusim nejak klinika jednodnovej chirurgie a tam to bolo. vygooglis si, ak by nahodou ☺️
@sasatko ahoj prosím ťa aj nás čaká operácia na urologickom oddelení. Maličký má len päť mesiacov. Prosím ťa, je tam nejaké vybavenie, ohrievačka mlieka, chladnička na izbe, keďže malému odsavam mliečko, a pije moje z fľašky, aby som si ho mala kde odložiť. Aby som vedela načo sa pripraviť, a čo si pobaliť. Ďakujem
@sasatko ahoj prosím ťa aj nás čaká operácia na urologickom oddelení. Maličký má len päť mesiacov. Prosím ťa, je tam nejaké vybavenie, ohrievačka mlieka, chladnička na izbe, keďže malému odsavam mliečko, a pije moje z fľašky, aby som si ho mala kde odložiť. Aby som vedela načo sa pripraviť, a čo si pobaliť. Ďakujem
@mmirka128 na izbe nebola, ale je tam vybavena kuchynka na chodbe.

@sasatko suhlasim, urologia je super oddelenie s ludskym pristupom, viem to porovnat, kedze som s detmi lezala vselikde.