icon

Detská urológia - Kramáre

sasatko
15. mar 2022

Ahojte mamičky.
Nechcem sa nič pýtať, len by som rada poradila mamkam ktoré sa chystajú s detičkami do NUDCH na oddelenie urológie. Ja som predtým prelustrovala všetko čo sa dalo aby som sa dozvedela nejaké informácie ako to tam "vyzerá".. Ako lekári.. Sestričky.. Starostlivosť a celkovo ako sa spi, či s deťmi..a pod.
Rada sa podelím o svoju aktuálnu skúsenosť z minulého týždňa. 🙂 (Mar. 2022)
Celkovo som veľmi spokojná so všetkým ako bolo a aj to je dôvod prečo sem píšem. Zväčša sa len stazujeme, kritizujeme a ja by som rada poďakovala a pochválila pána prednostu Brezu aj s personalom. 🙂 Tak ak náhodou niekto ma otázky a budem vedieť, rada odpoviem.

simsalabim
16. mar 2022

@sasatko suhlasim, urologia je super oddelenie s ludskym pristupom, viem to porovnat, kedze som s detmi lezala vselikde.

sesany
3. jún 2022

@sasatko ahoj, prosim na by som bola rada ta blizsie info ☺️ Najma co je dobre si zbalit ☺️ dakujm krasne

nikoletka_h
3. jún 2022

@sasatko úplne súhlasím..lekári,sestričky aj sanitarky...všetci do jedného úžasný ľudia...

lillyilly
23. aug 2022

@sasatko ahoj, dakujem ze si sa rozhodla pridat tento prispevok, tiez nas caka hospitalizacia, takze som rada, ze nemusim mat obavy… ak by si bola ochotna, podelis sa s nejakymi blizsimi info o tom ako to tam funguje?

sasatko
autor
27. aug 2022

@lillyilly kľudne sa opýtaj, čo konkrétne ta zaujíma. Ci ubytovanie, stravovanie, režim.. Rada odpoviem. 🙂

lenkaaninka
30. aug 2022

@sasatko ahoj prosím ta mam sa objednať s 13mesacnym synom na detskú urologiu a tvoja skúsenosť ma ukludnila no neviem na aké číslo kam volať. Google mi vyhodil 20 čísiel. Ďakujem

simsalabim
30. aug 2022

@lenkaaninka sekretariat urologia - ak idete na zakrok 02/5937 1268.

Ambulancia 02/5937 1585
Oddelenie 02/5937 1317

Na vysetrenie je najlepsie ist cez rezervacny system nudch.eu

lenkaaninka
30. aug 2022

@simsalabim tam píše ze nad 18 r len neviem ci ja alebo malý🙂)) takže ho môžem tade objednať?

simsalabim
30. aug 2022

@lenkaaninka mozes. Ved je to detska nemocnica.

lenkaaninka
30. aug 2022

@simsalabim už som to nasla zajtra tam zavolám. Ze pred prvým vyšetrením volať. Ďakujem zatiaľ moc

lenkaaninka
30. aug 2022

@simsalabim a prosím ta v prípade hospitalizácie je možné byť spolu s dieťaťom na izbe?

sasatko
autor
30. aug 2022

@lenkaaninka my sme mali rok a pol a v podstate som bola s malým tak rôzne ale ano, stále spolu.
Prišli sme deň pred operáciou a najskôr sme boli na izbe kde mal on postieľku a ja kreslo (počas dňa). A ja som mala spat na izbe matiek ale vrchná sestra mi dovolila vziať na noc malého k sebe do postele, aj na obednajsi spánok sme si lahli na izbu matiek.
A na druhy deň keď ho operovali ma presunuli na inú izbu (dvojku, rozumej 2mamky a 2deticky) kde som s nim uz mala aj ja posteľ, on postieľku. Čiže asi to zalezi od kapacít. Potom tam boli izby kde si mamičky na noc nosili rozkladacie postele a ráno ich zasa odkladali.

simsalabim
30. aug 2022

@lenkaaninka ano, bud priamo na izbe na rozkladacej posteli alebo na izbe matiek.

pampuli
28. mar 2023

@sasatko Ahoj chcem sa spýtať nás poslal pán doktor aby sme našli dr detského urológa na kramaroch kvôli konzultácii viete mi poradiť dobrého dr s ľudským prístupom k deťom 🙂 ďakujem pekne

sesany
31. mar 2023

@pampuli ahoj, podla mna sa tam tazko objenava ku konkretnemu. Nahodis si termin a oni sa tam v ambulancii striedaju. My sme mali stastie asi na 4 odlisnych lekarov a vzdy boli ludski a velmi mili k synovi. dost dlho sa tam caka na termin a tak sme si prvu konzultaciu platili v sukromnej detskej urologii je to tiez na kramaroch - tusim nejak klinika jednodnovej chirurgie a tam to bolo. vygooglis si, ak by nahodou ☺️

sasatko
autor
4. apr 2023

@pampuli tak ako pise @sesany tiez n3viem ze by sa to dalo inak.

mmirka128
23. okt 2025

@sasatko ahoj prosím ťa aj nás čaká operácia na urologickom oddelení. Maličký má len päť mesiacov. Prosím ťa, je tam nejaké vybavenie, ohrievačka mlieka, chladnička na izbe, keďže malému odsavam mliečko, a pije moje z fľašky, aby som si ho mala kde odložiť. Aby som vedela načo sa pripraviť, a čo si pobaliť. Ďakujem

simsalabim
23. okt 2025
@mmirka128

@sasatko ahoj prosím ťa aj nás čaká operácia na urologickom oddelení. Maličký má len päť mesiacov. Prosím ťa, je tam nejaké vybavenie, ohrievačka mlieka, chladnička na izbe, keďže malému odsavam mliečko, a pije moje z fľašky, aby som si ho mala kde odložiť. Aby som vedela načo sa pripraviť, a čo si pobaliť. Ďakujem

@mmirka128 na izbe nebola, ale je tam vybavena kuchynka na chodbe.