icon

Ktorého detského otorinolaryngológa v Bratislave vybrať?

mirkaknm
21. feb 2026

Ahojte,
Idem sa prosim poradit ohladom Orl pre deti v Ba.
Kedze Kulich odisiel, vela ludi nevie najst nahradu za neho s rovnakym pristupom.
Niekto odporuca dr.Barkociovu na Mytnej, niekto dr.Nechajdomovu na Antolskej, niekto dr.Stanikovu Mlynska dolina.
Prosim vas, viete mi o nich viac povedat?

Dr.Nechajdomova-berie bez vymenneho listka? Mam ppaier z pohotovosti, medzitym sme boli na centrum Kramare, no tam nas dali k doktorke Ivanovej, asi ukrajinka, tazko sa jej rozumelo, bola uplne chladna k dcerke.
Nechajdomova-berie na konkretny cas? Ako dlho sa tam caka? Aky ma pristup k detom? Aj sprta do usi? Dcerke povedali, ze ma cerumen v usku, ze jej to treba vybrat.

Barkociova na Mytnej- ta nema normalne terminy, len na niekolko mesiacov dopredu? Ake ma vybavenie, robi aj meranie tlaku v usiach? Prisiel mi mail od nej, strasne podmienky komunikacie, ze napr.lieky predpise do 2 dni....

Dr.Stanikova-aka je prosim k detom, tlaci kazdeho mandle vyberat?
Dakujem krasne za vsetky rady, typy, konkretne skusenosti.
Dakujem

luciadeli
21. feb 2026

@mirkaknm ahoj neporadím s doktorkami ktoré si napísala ale napíšem ti moju skúsenosť síce sme boli na súkromnej klinike orl bezručova a teda za mňa perfektný prístup konkrétne doktor Viktor Grédi úžasný doktor syna zaujal perfektne celé vyšetrenie bolo hravou formou.. netlačí na to hneď operovať až keď naozaj už je nutne... Riešime nosnú mandlu ktorú máme už v štádiu 3/4 takže u nás operácia je nutná ale majú všetko vybavenie len to stojí peniažky.. čiže ja odporúčam veľmi tohoho pána doktora

jovanna83
21. feb 2026

Odporúča MUDr. Buchelovu v Mlynskej doline, bola som s 6rocnou dcérou, veľmi milá, láskavá k deťom, len sa tam platí 60 EUR.. Vyberala dcére ten ušný maz, v pohode to zvládla, nič hrozné ani bolestivé to nebolo

michaeladobisova
23. feb 2026

@mirkaknm Ahoj moja , tak isto na Sustekovej na poliklinike, dokonca tam vzali aj mna ked som musela akutne vyhladat lekara ,

mirkaknm
autor
5. mar 2026
@luciadeli

@mirkaknm ahoj neporadím s doktorkami ktoré si napísala ale napíšem ti moju skúsenosť síce sme boli na súkromnej klinike orl bezručova a teda za mňa perfektný prístup konkrétne doktor Viktor Grédi úžasný doktor syna zaujal perfektne celé vyšetrenie bolo hravou formou.. netlačí na to hneď operovať až keď naozaj už je nutne... Riešime nosnú mandlu ktorú máme už v štádiu 3/4 takže u nás operácia je nutná ale majú všetko vybavenie len to stojí peniažky.. čiže ja odporúčam veľmi tohoho pána doktora

@luciadeli Ahoj, kolko sa tam prosim plati ? Bola som s dcerkou v centrum Kramare, doktorka Ukrajinka, malo co jej rozumiet, vobec nevysvetluje co bude robit. Isla jej robit fibroskopiu ci ako sa to vola ze takou hadickou do nosa pozrie mandle. Vobec nic nevysvetlila, nerozoravala sa s dcerkou, len ju sestricky chytili silou do. Ale dcerka tak kricala, ze som povedala stop. Teraz chcem najst niekoho jemnejsieho, s lepsim pristupom k detom. Dakujem za skusenosti.

anonym_075900
5. mar 2026

Mudr.Barkociova, Mytna. Za mna to lekarka, top sestricka. Uzasny pristup, su velmi mile. Vsetko vysvetlila vzdy ked isla nieco robit

mirkaknm
autor
5. mar 2026
@anonym_075900

Mudr.Barkociova, Mytna. Za mna to lekarka, top sestricka. Uzasny pristup, su velmi mile. Vsetko vysvetlila vzdy ked isla nieco robit

@anonym_075900 ahoj, oni robia aj tympanometriu a endoskopiu?

pandusica
5. mar 2026

Ja len pre info, doktor Kulich stale robi ORL, aj ked zmenil ambulanciu. Skuste AURICULA, je to na Racianskej, sice primarne robi foniatriu ale robi aj klasicke ORL.

mirkaknm
autor
5. mar 2026
@pandusica

Ja len pre info, doktor Kulich stale robi ORL, aj ked zmenil ambulanciu. Skuste AURICULA, je to na Racianskej, sice primarne robi foniatriu ale robi aj klasicke ORL.

@pandusica To vazne? My sme k nemu chodili.

pandusica
5. mar 2026

Aj my sme chodili a vratili sa dietatu problemy, tak som skusila napisat a objednali mas a chodime opat.

mirkaknm
autor
5. mar 2026
@pandusica

Aj my sme chodili a vratili sa dietatu problemy, tak som skusila napisat a objednali mas a chodime opat.

@pandusica oki, dakujem krasne.

mirkaknm
autor
5. mar 2026
@mirkaknm

@pandusica oki, dakujem krasne.

@mirkaknm neviete ci tam robi aj endoskopiu? Akoxe Kulich bol fajn z nasho pohladu ze nesoaral do usi, riesil to uplne inak. Ma tam teraz vsetko vybavenie? Aj na endoskopiu? Neviete prosim?

pandusica
5. mar 2026
@mirkaknm

@mirkaknm neviete ci tam robi aj endoskopiu? Akoxe Kulich bol fajn z nasho pohladu ze nesoaral do usi, riesil to uplne inak. Ma tam teraz vsetko vybavenie? Aj na endoskopiu? Neviete prosim?

@mirkaknm uprimne povedane neviem

anonym_075900
5. mar 2026
@mirkaknm

@anonym_075900 ahoj, oni robia aj tympanometriu a endoskopiu?

@mirkaknm to neviem. Ale ambulanciu ma dobre vybavenu. Kamerou do nosa pozerala. Moj je strasny bojko. Ano mrncal. Ale neplakal. Stale sa s nim milo rozpravali, aby sa tak nesustredil. Nic nasilu. My sme chodili ku kulichovi, ale nepomohol.