Detský psychológ pre 3-ročného v Bratislave
Ahojte, viete poradiť naozaj dobrého psychológa, ktorý má skúsenosti s takýmito malými deťmi?
@pribinak aj máte tip na konkrétnu psychologičku? Pozerám ich stránku je ich tam veľa tak že kto je dobrý
@kris_tin257 všetci
@kris_tin257 ja len ze cez tri mesiace som ani len nenasla sikromneho co by bral strasne si vybookovani. ti dobri vobec neberu. ani ti len neodpisu ze nemaju kapacitu
skus institut terapie hrou.
@juliet86 fúha čiže nemusím riešiť dobrého psychológa ale vôbec nejakého psychológa... Som nečakala že aj so súkromnými bude problém
@kris_tin257 pozor na "vôbec nejakého psychológa", lebo zlý psychológ problém ešte viac zhorší. Psychológovia sú momentálne asi všetci za hranou kapacít a neberú nových pacientov, ale ak sa ti podarí nájsť niekoho, kto ti ponúkne termín o štyri mesiace alebo pol roka, vezmi ho. Je lepšie čakať niekoľko mesiacov ako sa spoliehať na to, že niekoho zoženieš a nakoniec nezoženieš.
@kris_tin257 a cppp nechces vyskusat? Tam davaju terminydo mesiaca
@murielaa pozerám to, je to vhodné aj pre trojročné dieťa? V čom sú iní ako klasickí psychológovia? Mám podozrenie u malého na poruchy pozornosti, adhd prípadne nábeh na to potrebovala by som poradiť v tomto smere, myslíš žeby mi tam vedeli s tým pomôcť?
@kris_tin257 ahoj, prosim ta, kde ste nakoniec boli u psychologa? Dakujem
@nyphadora za ten týždeň ešte nikde 😊 ešte riešime či ísť prípadne kde ísť
@kris_tin257 ahoj, tiez riesime psychologa, kludne aj online a vekovo tiez podobne. zohnala si niekoho pls?
@kris_tin257
@mia2906 Ahojte, našli ste niekoho? Môžete posunúť skúsenosť? Dakujem
@zuzkagg chodíme nakoniec do Asobi, je tam mladá psychologička, skúseností nemá veľa ale tak som rada že sme niekoho našli

@kris_tin257 Alma centrum