icon

Detský zubár pre dcérku, ktorá je autistka

mariaevelinka
Včera o 17:44

Ahojte Viete mi prosím poradiť máme problém zo zubkom mala ma 9 rokov je Autista náš pán zubár nás poslal na hajdukovu. Je tu niekto kto tam už bol navštívil... Ďakujem

anonym_922468
Včera o 18:37

ak ti nikto nenapíše tak potom tieto otázky sú na fac. skupiny PAs, alebo autisti.

bielasovicka
Včera o 18:56

To bude mať nejaký zákrok, keď ju posiela na heydukovu?

bielasovicka
Včera o 19:02

Neviem ci na kalinciakovej nerobia s takými deťmi.

celka12
Včera o 19:10

@mariaevelinka stomatologické centrum rodinka, špecializujú sa na deti s PAS, maju aj FB stranku

kacena4
Včera o 20:03

na Heydukovej je zubna klinika/nemocnica maju tam oddelenie pre tazko spolupracujuce deti (ZTP) teda ja pre pas. chodim tam s detmi. super pristup. najpr skusia osetrit s oblbovakom ak nezaberie robia s anestezou. vsetko cez poistovnu. drzim palceky

stormie
Včera o 22:25

Skuste kontaktovat Stomatorodinku, oni sa specializuju na osetrenie “neostritelnych” deti a deti s roznymi diagnozami, ak je to nevyhnutne tak aj v narkoze. Moja dcera (bez diagnozy) bola odmietnuta viacerymi zubarmi ako neosetritelna, lebo ma z nich panicky strach, tam to s nou dali a stacil rajsky plyn.

mine123
Dnes o 09:25
@kacena4

na Heydukovej je zubna klinika/nemocnica maju tam oddelenie pre tazko spolupracujuce deti (ZTP) teda ja pre pas. chodim tam s detmi. super pristup. najpr skusia osetrit s oblbovakom ak nezaberie robia s anestezou. vsetko cez poistovnu. drzim palceky

@kacena4 vedeli by ste mi dať, prosím, kontakt na to oddelenie? Hľadala som na stránke, ale nenašla som. Ďakujem.

kacena4
Dnes o 11:22

je to ambulancia pre ťažko ošetriteľných pacientov - oddelenie zubného lekárska § úspek terapeutického zubného lakárstva dr. Kačeriková 02/3224 9764 volať denne v case 13.30 - 14.30. potrebné je potvrdenie od odborníka o danej dg.

anonym_540bcb
Dnes o 11:30

@mariaevelinka ano, ja som tam bola, co konkrétne ta zaujíma?

mine123
Dnes o 12:06
@kacena4

je to ambulancia pre ťažko ošetriteľných pacientov - oddelenie zubného lekárska § úspek terapeutického zubného lakárstva dr. Kačeriková 02/3224 9764 volať denne v case 13.30 - 14.30. potrebné je potvrdenie od odborníka o danej dg.

@kacena4 ďakujem

mariaevelinka
autor
Dnes o 17:19

Baby veľmi pekne ďakujem.... Dnes me boli na heydukovej všetko dopadlo výborne pán lekár bol výborni

mariaevelinka
autor
Dnes o 17:23

Ja som síce platila 140€ ale prístup lekárov a sestričiek je úžasný