Detský zubár pre dcérku, ktorá je autistka
Ahojte Viete mi prosím poradiť máme problém zo zubkom mala ma 9 rokov je Autista náš pán zubár nás poslal na hajdukovu. Je tu niekto kto tam už bol navštívil... Ďakujem
To bude mať nejaký zákrok, keď ju posiela na heydukovu?
Neviem ci na kalinciakovej nerobia s takými deťmi.
@mariaevelinka stomatologické centrum rodinka, špecializujú sa na deti s PAS, maju aj FB stranku
na Heydukovej je zubna klinika/nemocnica maju tam oddelenie pre tazko spolupracujuce deti (ZTP) teda ja pre pas. chodim tam s detmi. super pristup. najpr skusia osetrit s oblbovakom ak nezaberie robia s anestezou. vsetko cez poistovnu. drzim palceky
Skuste kontaktovat Stomatorodinku, oni sa specializuju na osetrenie “neostritelnych” deti a deti s roznymi diagnozami, ak je to nevyhnutne tak aj v narkoze. Moja dcera (bez diagnozy) bola odmietnuta viacerymi zubarmi ako neosetritelna, lebo ma z nich panicky strach, tam to s nou dali a stacil rajsky plyn.
na Heydukovej je zubna klinika/nemocnica maju tam oddelenie pre tazko spolupracujuce deti (ZTP) teda ja pre pas. chodim tam s detmi. super pristup. najpr skusia osetrit s oblbovakom ak nezaberie robia s anestezou. vsetko cez poistovnu. drzim palceky
@kacena4 vedeli by ste mi dať, prosím, kontakt na to oddelenie? Hľadala som na stránke, ale nenašla som. Ďakujem.
je to ambulancia pre ťažko ošetriteľných pacientov - oddelenie zubného lekárska § úspek terapeutického zubného lakárstva dr. Kačeriková 02/3224 9764 volať denne v case 13.30 - 14.30. potrebné je potvrdenie od odborníka o danej dg.
@mariaevelinka ano, ja som tam bola, co konkrétne ta zaujíma?
Baby veľmi pekne ďakujem.... Dnes me boli na heydukovej všetko dopadlo výborne pán lekár bol výborni
Ja som síce platila 140€ ale prístup lekárov a sestričiek je úžasný

ak ti nikto nenapíše tak potom tieto otázky sú na fac. skupiny PAs, alebo autisti.