Detský zubný lekár - Bratislava, Malacky, Skalica
Ahojte, prosím, poraďte kam chodíte s deťmi k zubárovi? Dcéra má presne 3 roky a vyzerá to, že sa jej začína kaz. Potrebujem to poriešiť a mám obavy, že mi všade dajú termín o pol roka.
Za odpovede budem vďačná 😊
@zuzanka.zuzu preto potrebujeme čo najviac kontaktov, aby som mohla rad radom obvolavat. Vyzerá to na medové zuby a nemôžem čakať
(BA) Skús alfadent, majú ambulanciu v starom meste aj v Ružinove.
My chodime cela rodina do Dentleman na Zahradnickej. Mala tam zatial bola len na prehliadkach, chodime kazdych 6 mesiacov. Ale nie som si ista, ci este berie novych.
@stannkal prosim ta kolko sa tam plati?
Ďakujem všetkým 🤗 dcéru zubári u nas nechceli zobrať dokiaľ nemala 3 roky. A teraz už možno bude neskroro 😐 preto chcem skúsiť detského zubára, ktorý nás hneď neodbije.
@lajlla my sme zatiaľ boli iba na 1.prehliadke. malu nechali pobehať si po ordinácii, posedela si na stoličke, kresle, pustili jej krtka tusim, popustala si vodu do pohárika a napila sa, a potom si aj sama pekne sadla do kresla a posedela si tam a pozerali si s doktorkou nástroje. Potom som si ju vzala ja na ruky. Spravili jej prehliadku, poplakala si (povedala by som, ze ale ona place za všetko, aj u detskej, ked ju merajú a vazia🙈). Trpezlivý prístup by som povedala, mladá p.doktorka. hned nam dali aj dalsi termin o pol roka.
@lajlla aj my sa chystáme, našli sme prvý kaz. Ja som dnes nasla tuto kliniku. Zaujala ma, zajtra tam budem volať 🙂
@domisepesi jej ďakujem, no len to "ktoré sa nechajú ošetriť dobrovoľne" 🙈

skôr ide o to, či vás vôbec niekto zoberie. teda takto - berú tí, o ktorých moc záujem nie je 😉 lebo niektorí detskí v BA sú komplet full, pretože vyšetrenie u nich je ako keby tam dieťa išlo za odmenu 😀