Je tu asi 10 podobných diskusií. Daj si do lupy a čítaj
Kremnickú vyštuduje každý, kto aspoň raz v živote držal pero v ruke.
@elz1920 no, minulý rok sa celkom lietalo na gympli. Aj zo skúšok z druhého polroka aj z maturit. Na bežných školách sa určite lieta násobne viac, len som chcela upozorniť, že až tak úplne zadarmo to nie je. Treba aspoň trošku niečo vedieť.
No ako ja som to nezvládla😀 prvý polrok bol v pohode a koniec roka mi nechceli dať, reparát skúšky bol okolo 140€x 3 a stále za niečo chceli platiť, profáci chceli peniaze za doučovanie, materiály len cez mail a bolo toho fakt veľa, že som to nestíhala ani tlačiť, nieto ešte sa učiť.
Profák nám predal testy a nakoniec boli iné😡
Tak som sa im na to…
No ako ja som to nezvládla😀 prvý polrok bol v pohode a koniec roka mi nechceli dať, reparát skúšky bol okolo 140€x 3 a stále za niečo chceli platiť, profáci chceli peniaze za doučovanie, materiály len cez mail a bolo toho fakt veľa, že som to nestíhala ani tlačiť, nieto ešte sa učiť.
Profák nám predal testy a nakoniec boli iné😡
Tak som sa im na to…
@anonym_0bae03 ďakujem a chodila si na OA, či gymnázium?
@anonym_0bae03 ďakujem a chodila si na OA, či gymnázium?
@anonym_autor chodila som na OA, ten profák čo nám predal testy tam už určite nie je, bol to taký starý, vysoký chlap chudý. A teda som sa pripravila na testy a bolo úplne niečo iné, tak som pohorela a potom chceli inkasovať za skúšky.. a jednanie riaditeľky tiež otras, keď sa malo platiť školné bola milá, ale inak bola otrasná ženská, koli nej a systému čo tam bol som to vzdala, može to byť dnes úplne inak no
@anonym_autor chodila som na OA, ten profák čo nám predal testy tam už určite nie je, bol to taký starý, vysoký chlap chudý. A teda som sa pripravila na testy a bolo úplne niečo iné, tak som pohorela a potom chceli inkasovať za skúšky.. a jednanie riaditeľky tiež otras, keď sa malo platiť školné bola milá, ale inak bola otrasná ženská, koli nej a systému čo tam bol som to vzdala, može to byť dnes úplne inak no
@anonym_0bae03 no to je hrozné a koľko je tomu čo si tam chodila?
@anonym_0bae03 no to je hrozné a koľko je tomu čo si tam chodila?
@anonym_autor asi 7-8rokov
Prijímačky bola úplná fraška, aby nás nabrali a inkasovali školné a potom chceli inkasovať za skúšky, cez tie sa nedalo prejsť bez učenia, lebo riaditeľka bola nenažratá a potrebovala stále vyťahovať peniaze, tak som to videla ja..
Profáci sa tvárili nápomocný a na skúškach nám davali to, čo sme sa neučili, len čo sme mali v mailoch(čo nemalo ani význam tlačiť pre to mnozštvo)
Tak ak niekto napíše že ľavou zadnou, tak to tak nemusí byť a človek príde o kopu €
Ale ak sa bude poctivo učiť tak sa to zvládnuť samozrejne dá.
Len ja som to mala večerne a na učenie som toľko času nemala popri práci a dieťaťu
Ahoj , áno , dobrá škola , skúsenosti z rodiny .Treba vsak sa pripravovať , a platí sa .... Ja som chodila na štátnu ale aj táto je fajn

Kremnickú vyštuduje každý, kto aspoň raz v živote držal pero v ruke.