Diastíza - diagnostika v Bratislave
Dobry den, kde v Ba mi vedia diagnostikovat diastazu? Aj na chirurgii? Pripadne poradte centrum kde ste boli spokojne.
Dakujem
@petamich dakujem. Pozriem. Lebo ja som mala po prvom porode velku. Potom som bola na abdomino a 3 roky potom zas otehotnela (povodne sme chceli len jedno dieta, preto som si dals brucho opravit) a teraz nemam istotu. Hlavne okolo pupka (maly upocny pruh mam uz diagnostikovany). A teda fakt som si teraz nie ista, ako ta moja diastaza vyzera. Tak to chcem mat potrvdene/vyvratene odbornikom. Kedze to nie je take jednoznacne ako 1x. A fakt uz potrebujem cvicit, ale bojim sa lebo neviem
Ja by som si našla fyzioterapeuta, pozrie ťa a naučí ťa cvičiť správne, tak aby si si diastazu ešte nezhoršila. Ja som chodila k Zuzane Wolekovej do Rusoviec, zameriava sa na gynekologickú a popôrodnú fyzioterapiu, je skvelá.
Vitalclinic (Staré mesto), Gravifit, Miracle Studio, fyzio.sk (Petržalka), Fyzio klinik (Ružinov), Feminatal (Dúbravka)
@k47 do feminatalu chodim do petrzky na gynekologiu.. to mi ani nenapadlo. Skusim teda volat svojmu gynekologovi
@nikolani len teraz som si nie uplne ista, ci tam diastaza je. Pri prvom som mala dieru ako svet. Teraz mi to nepride. Ale brucho vyzera hrozne. Ako ano, musim schudnut aspon 5 kg (vyska 153 cm a vaha 46 kg…)
Vo feminatal to zvykli mat na stranke, ale teraz to nevidim.

ja som bola vo Vitalklinik, venuju sa aj tomuto a podla mna su fakt super