Dobrý detský zubár v Bratislave
Mamicky, poradte prosim dobreho zubara pre 2r dieta v BA.
My chodime do Medante
Alfadent staré Mesto
Dakujem baby, pozrem to.
aj familydentalcare.sk
uplne v pohode, s detmi to vedia
moja mala by tam isla znova, ale jej nic nerobili, iba sa tam v cakarni mohla hrat v detskom kutiku
starsiemu uz aj vrtali, plombovali, v pohode
vzdy dostanu potom nieco navyse, ci lizatko bez cukru, lopticku alebo nalepky
nemaju zo zubarov zatial ziadny stres
My chodime k Adamovi, krasne detske prostredie a prijatelsky pristup
@marci77 to znie super, vdaka 🙂
@a_alexandra_a určite zadarmo a nezištne 🙄
@zuzanka.zuzu Nie všetko, čo vidíš na instagrame je barter, alebo platená reklama 😉
A keďže Vladimíra je aktívna v politike, ona ani nemôže brať spolupráce či promo.
@a_alexandra_a no jasne 😀 nikto nehovoril ze jej platili za reklamu (preboha, preco prave jej by mali), ale ze zneuziva svoje konexie, k adamovi je nemozne sa dostat, myslim priamo k nemu, lebo uz ma plno, robia tam 2 mlade zubarky, k nim davaju novych... prosim ta, bud do nej menej zamilovana 😉 je to len falosna politicka
@zuzanka.zuzu Pardón, ale ja si vyprosím takéto správanie. Dala som profil na inšpiráciu, absolútne nemám žiadne informácie o tom, ako je to aktuálne s objednávaním a obsadenosťou. Čítala som o ňom už viackrát od bežných neznámych mamičiek, ktoré priamo ku nemu chodili a boli spokojné. Tak nabudúce kroť svoje emócie a neobúvaj sa do cudzích ľudí s vyfabulovanými tvrdeniami.
@a_alexandra_a ??? 😂 dobre, princezná, život ber menej stresujúco, prospeje ti to, budeš menej vyprosovať 😉
@zuzanka.zuzu To vôbec nie je o tom, čo beriem stresujúco, alebo o "princeznej", ale tebe príde v poriadku, že tu mamička sa pýtala na odporúčanie na zubára pre deti okolo 2 rokov, ja som reagovala postom z instagramu, lebo sa mi to zdalo k veci, potom som napísala, že keďže je to politička, nemyslím si, že ide o promo a ty mi na to napíšeš, že mám byť menej zamilovaná do falošnej političky? To je tvoja normálna reakcia? Absolútne som nenapísala, že fandím jej práci, alebo že mi je sympatická, alebo že verím každému odporúčaniu, ktoré vidím na instagrame. Nemyslím si, že tvoja reakcia nebola prehnaná.
MDDr. Andrej Sykora, Poliklinika Bebravska, velmi pekny pristup k detom, nikam sa neponáhľa. Ceny o dosť lepšie ako v iných klinikách pre deti
@zuzanka.zuzu nemate pravdu, ze sa k nemu neda dostat. Vybrali sme si ich kliniku podla viacerych recenzii, objednali sme sa bez konexii a ma nas priamo Adam(zaciatkom juna sme boli na prvej prehliadke). Nie ze by to bol nejaky faktor, podla mna su tam vsetci zubari super
@majlo1234 tak možno znova berie, moje terminovky +/- 6 mesiacov mali problém
@zuzanka.zuzu no je pravda, ze je tam plnka, asi maju dobru reklamu
@zuzanka.zuzu ty si velmi mrzka zena.
My chodíme do Petržalky do Opident - majú zmluvy s poisťovňami 😊
@janakivi chcem sa opýtať, robil vašim deťom aj niečo komplikovanejšie? Zaujíma ma kvalita prace

Práve dnes dávala Vladimíra Marcinková svoju skúsenosť... pozri tu: https://www.instagram.com/p/CvMs4JSrSXL/?utm_so...