icon

Dobrý detský zubár v Bratislave

27. júl 2023

Mamicky, poradte prosim dobreho zubara pre 2r dieta v BA.

a_alexandra_a
27. júl 2023

Práve dnes dávala Vladimíra Marcinková svoju skúsenosť... pozri tu: https://www.instagram.com/p/CvMs4JSrSXL/?utm_so...

anonymous87
27. júl 2023

My chodime do Medante

lucijalucy
27. júl 2023

Alfadent staré Mesto

autor
27. júl 2023

Dakujem baby, pozrem to.

marci77
27. júl 2023

aj familydentalcare.sk
uplne v pohode, s detmi to vedia
moja mala by tam isla znova, ale jej nic nerobili, iba sa tam v cakarni mohla hrat v detskom kutiku
starsiemu uz aj vrtali, plombovali, v pohode
vzdy dostanu potom nieco navyse, ci lizatko bez cukru, lopticku alebo nalepky
nemaju zo zubarov zatial ziadny stres

majlo1234
27. júl 2023

My chodime k Adamovi, krasne detske prostredie a prijatelsky pristup

autor
27. júl 2023

@marci77 to znie super, vdaka 🙂

zuzanka.zuzu
27. júl 2023

@a_alexandra_a určite zadarmo a nezištne 🙄

a_alexandra_a
28. júl 2023

@zuzanka.zuzu Nie všetko, čo vidíš na instagrame je barter, alebo platená reklama 😉
A keďže Vladimíra je aktívna v politike, ona ani nemôže brať spolupráce či promo.

zuzanka.zuzu
28. júl 2023

@a_alexandra_a no jasne 😀 nikto nehovoril ze jej platili za reklamu (preboha, preco prave jej by mali), ale ze zneuziva svoje konexie, k adamovi je nemozne sa dostat, myslim priamo k nemu, lebo uz ma plno, robia tam 2 mlade zubarky, k nim davaju novych... prosim ta, bud do nej menej zamilovana 😉 je to len falosna politicka

a_alexandra_a
28. júl 2023

@zuzanka.zuzu Pardón, ale ja si vyprosím takéto správanie. Dala som profil na inšpiráciu, absolútne nemám žiadne informácie o tom, ako je to aktuálne s objednávaním a obsadenosťou. Čítala som o ňom už viackrát od bežných neznámych mamičiek, ktoré priamo ku nemu chodili a boli spokojné. Tak nabudúce kroť svoje emócie a neobúvaj sa do cudzích ľudí s vyfabulovanými tvrdeniami.

zuzanka.zuzu
28. júl 2023

@a_alexandra_a ??? 😂 dobre, princezná, život ber menej stresujúco, prospeje ti to, budeš menej vyprosovať 😉

a_alexandra_a
28. júl 2023

@zuzanka.zuzu To vôbec nie je o tom, čo beriem stresujúco, alebo o "princeznej", ale tebe príde v poriadku, že tu mamička sa pýtala na odporúčanie na zubára pre deti okolo 2 rokov, ja som reagovala postom z instagramu, lebo sa mi to zdalo k veci, potom som napísala, že keďže je to politička, nemyslím si, že ide o promo a ty mi na to napíšeš, že mám byť menej zamilovaná do falošnej političky? To je tvoja normálna reakcia? Absolútne som nenapísala, že fandím jej práci, alebo že mi je sympatická, alebo že verím každému odporúčaniu, ktoré vidím na instagrame. Nemyslím si, že tvoja reakcia nebola prehnaná.

janakivi
28. júl 2023

MDDr. Andrej Sykora, Poliklinika Bebravska, velmi pekny pristup k detom, nikam sa neponáhľa. Ceny o dosť lepšie ako v iných klinikách pre deti

majlo1234
28. júl 2023

@zuzanka.zuzu nemate pravdu, ze sa k nemu neda dostat. Vybrali sme si ich kliniku podla viacerych recenzii, objednali sme sa bez konexii a ma nas priamo Adam(zaciatkom juna sme boli na prvej prehliadke). Nie ze by to bol nejaky faktor, podla mna su tam vsetci zubari super

zuzanka.zuzu
28. júl 2023

@majlo1234 tak možno znova berie, moje terminovky +/- 6 mesiacov mali problém

majlo1234
28. júl 2023

@zuzanka.zuzu no je pravda, ze je tam plnka, asi maju dobru reklamu

vanilkovazmrzka
30. júl 2023

@zuzanka.zuzu ty si velmi mrzka zena.

kris_tin257
31. júl 2023

My chodíme do Petržalky do Opident - majú zmluvy s poisťovňami 😊

danaprazka
28. feb 2024

@janakivi chcem sa opýtať, robil vašim deťom aj niečo komplikovanejšie? Zaujíma ma kvalita prace