icon

Dobrý gynekológ pre 21-ročnú

liana272
7. apr 2025

Ahojte chcela by som sa poradiť, naposledy som dostala menštruáciu 14 februára a od vtedy som ju nemala. Tehotná niesom (teda aspoň podľa tých 10 testov čo som si robila v priebehu posledného mesiaca nie 😃) mám 21 rokov a nemávam az tak pravidelný ten cyklus čiže doteraz som to neriešila no posledný týždeň uz prišli na mna obavy. Je pravda že som bola viac krát chorá v marci, čiže oslabená imunita, pribrala som 6kg, začala som jesť po 4 rokoch mäso, stresujúca praca atd takze snažím sa hovoriť že mi vynechalo menzes preto lebo nechcem myslieť na najhoršie že by to mohla byt rakovina, pohlavne prenosná choroba, cysta ale áno uz aj toto mi chodí po rozume 😃 moja prosba znie máte nejakého dobrého gynekológa/ gynekologicku v BA za prijateľnú cenu ktorá by mi dala termín na vyšetrenie ? Vopred ďakujem..

nika23t
8. apr 2025

@liana272 prepáč, nemám radu ohľadom gynekológa, len Ta chcem upokojiť, aby si nemyslela na najhoršie. Dosť veci, čo si spomenula, mohlo ovplyvniť meškanie, takže určite to bude kombo toho všetkého. Takže bez obáv. Ale určite toho dr navstiv, aj keď keď ms dostaneš. Budeš aspoň pokojnejšia.

jednorozec007
9. apr 2025

@liana272 skus polikliniku Bezrucova, sú tam dobre lekárky, je súkromná a poplatok na rok stojí myslím 130€ ten základný.V cene karty máš prehliadky, konzultácie, poradenstvo.Chodim tam a som spokojná.

katka317
10. apr 2025

@liana272 MUDr. Semivan, PrenatalGyn Care. Veľmi citlivý a mily pristup a rýchlo dostupné termíny, ozaj odporúčam 🙂