icon

Dobrý pediater s dostupným parkovaním - Bratislava

juliet86
26. máj 2021

ahojte stale viac a viac mam zly pocit z nasej pediatricky. mam dojem ze poradne su z rychlika... ze su non stop oprsknute aj so sestrickou. velmi mentorujuci poucujuci prustup. k zavadzaniu prikrmov ziadne informacie. akoze maju aj svoje plusy ze sa im da do dna dovolat alebo zareaguju na sms a maju oddelene cakarne pre zdrave a chore deti. mam dojem ze dobry pediater je ako bajny jednorozec. bud neexistuje alebo ma pricela deti a pacientov neberie alebo ide kvantita na ukor kvality

juliet86
autor
26. máj 2021

@juliet86 nemate nejaky tip? zvazujem zmenu pokojne aj do spravy. pokojne aj sukromny lekar

darci17
26. máj 2021

@juliet86 ahoj, my chodíme k doktorke Zborilovaj, ruzinovska poliklinika. Parkovanie síce platené, no vždy sa dá. Doktorka za mna super

juliet86
autor
26. máj 2021

@darci17 dakujem. poguglim.

lubenecka
7. júl 2021

@darci17 ahoj a berie prosím aj mimo rajónu? Sťahujeme sa do Ba a hľadám pediatra pre svoje deti, no čo čítam, tak je to bieda

zooeynka
7. júl 2021

@juliet86 chodite slezakovej?

kika2810
7. júl 2021

@juliet86 MUDr. Chrenka Trnavka

juliet86
autor
8. júl 2021
darci17
8. júl 2021

@lubenecka neviem, skús tam zavolať. Ak sa k nej dostanete, budete určite spokojní. Ak budeš potrebovat, pošlem ti jej mail cez IP

scorpionflower1
8. júl 2021

@juliet86 len sa chcem spytat, nechodis k pediatricke do Dubravky? Ja mam totiz podobne blbe pocity z mojej... 😀 tak, ze ci to neni ta ista...

juliet86
autor
8. júl 2021

@scorpionflower1 nie. petrzka.

scorpionflower1
14. júl 2021

@juliet86 tak takych je asi neurekom. Tiez mi u mojej dr. ide na nervy to mentorovanie.

dominikakr
14. júl 2021

@juliet86 prosím ta, nemôžeš mi napísať, k akej pediatricke si to chodila? Hľadám akurat v Petržalke a presne takým lekárkam sa chcem vyhnúť. Ďakujem 🙂

kikushaa
14. júl 2021

@juliet86 mudr. Bartekova na Strecnianskej, ale novych bere len z jej pridelenych ulic, skusala som sa k nej dostat ked nas stary pediater siel do dochodku, beznadejne. Nakoniec moje deti zdedila mudr. Kadlicova, a zatial ok 👍🤗