Dobrý psychiater - Bratislava a okolie
Dobry den,potrebovala by som poriesit uzkosti,soc.fobiu a mozno aj depku.Poradite naozaj niekoho dobreho,ktoi ozaj pomoze,prip aj psychoterapeuta.Som mama,tak o to viac sa potrebujem dat do poriadku.Vdaka
Psychiatrická ambulancia JFCare s.r.o. - MUDr. Juraj Frolkovič
Heydukova 12
81108 Bratislava
Tel.: +421 2 3266 1781
Mobil: +421 905 385 324
E-mail: ambulancia@jfcare.sk
Web: www.jfcare.sk
mne judr frolkovic nepomohol a je aj hodne drahy ja odporucam drm silvia bogyaiova. snad som to spravne napisala. poguglite najdite
skúste MUDr. Zuzana Hupková
@makulienka1
@juliet86
@sonnenshein Dakujeem
MUDr. Belanská -Petržalka súkromná.
@3009 vdaka
psychiater vam zrejme dlhodobo nepomoze- na toeto tazkosti je treba hladat psychoterapeuta. je u nich okne indikovana takato liecba. v BA odporucam napr Dr.Misanicovu
@dori2 vdaka,
@juliet86 super psychiatricka je mudr Zuzana Mlyneková v Chynoranoch, kusok za Topoľčanmi. Ale oplati sa tam ísť. Po prvom sedení mi nastavila super lieky, vôbec ma neutlmovali, za 2 týzdne som po sa cítila oveľa oveľa lepšie. Veľmi mi pohohol rozhovor s dr mlynekovou, je príjemna, ľudská, super prístup, empatická. Dodala mi silu do života, podporila, poradila mi ako riesit vzťahy, ako sa nedat ničit toxickymi ľuďmi. Sedenie trvalo skoro 3 hodiny, stálo to 150 eur, ale dala by som ich zase. Nikto mi doterz tak nepomohol, a to som bola u 2 psychiatrov, Tam rozhovor max 20min, lieky tlmili, nepomahali. Som šťastná, ze MUDr. Mlynekovú mám. Odporúčam každému. Konečne žijem a teším sa života. Veľmi ĎAKUJEM MUDr Mlynekovej. Odporúčam každému.
@teraneriqua Mudr Mlynekova psychiatrička ťa objedna aj do 2 týzdňov. Je fakt najlepši psychiater, super prístup. Veľmi mi pomohla. Je super

Oprava nadpisu ,dobry psychiater