icon

Dostupný pediater - Bratislava a okolie

silviach18
19. dec 2022

Dobrý deň milí rodičia, chcela by som sa opýtať, či by ste mi neodporučili dobrého/aj súkromného pediatra v Bratislave a okolí. Aktuálne máme síce skvelú pani doktorku, len keďže je asi 3x pretazenejsia než by mala byť, je takmer nemožné sa dovolať a nejako komunikovať. Preto by som aj toho súkromného skúsila. Veľmi pekne ďakujem za vaše postrehy.

pribinak
19. dec 2022

@silviach18 BA a okolie? Pediatri sú maximálne vyťažení a je ich malo.

oskorusa
19. dec 2022

@silviach18 pediatrov je veľmi málo, každú chvíľu nejaký zavrie ambulanciu a súkromníci sú všetci pediatri. Pokiaľ je to možné, skús na komunikáciu využiť email. Preťaženie na ambulanciách je obrovské, zdvihnúť telefón si ani neviem predstaviť, kedy by stihli. Všetko dobré.

dejna_
19. dec 2022

@silviach18 možno vyskúšajte doktor Martinko to by mala byť súkromná klinika s pediatrami

scorpionflower1
19. dec 2022

@dejna_ dr. Martinko ma uz skoro plnu kapitaciu, momentalne beru deti od 6 r. volala som tam prednedavnom

scorpionflower1
19. dec 2022

@silviach18 my to mame s pediatrickou rovnako, kym sa dovolam zosediviem a ked ma zdvihne, pocujem, ze melie z posledneho. Ked som sa spytala pediatra, ktory ju raz zastupoval, ci nas nevezme, tak sa nahlas zasmial, ze on berie uz len novorodencov zo svojho obvodu, aj to a tazkostami. V BA kraji je to s pediatrami katastrofa.