Dunenie v Petržalke
Ahojte Petržalčania. Už viac ako mesiac počujeme dunenie v Petržalke, cez deň je to fajn, ale v noci keď všetko stíchne to duní že už ani spať sa nedá, ja by som to ešte ako tak zvládla ale moje deti sú už ohucané, nervózne,majú problém ráno vôbec vstať z postele... Posledné týždne už nepomohlo ani presunutie postele na iné miesto. Duní skoro celá miestnosť 🤨. Ma niekto podobný problém? Môže to robiť nová električka v Petržalke? Bývame pri Markovej.
ak by to boli elektricky, tak to pocujes len ked ide suprava
ak by to boli elektricky, tak to pocujes len ked ide suprava
@viestta no duní to celú noc v podstate
slovnaft?
@anonym_6a087d tak Slovnaft je dosť ďaleko
@anonym_autor koľko električiek chodí v noci?🤣
Zvykol to robiť Slovnaft
@anonym_autor koľko električiek chodí v noci?🤣
Zvykol to robiť Slovnaft
@eliska13 no veď to sa mi nezdá že by to bola električka. Len bývam v Petržalke 7 rokov a nič a začalo to až v auguste.
Je pravda že ja som dosť citlivá na zvuky aj moje deti, počujem aj ihlu spadnúť 🥲 len problém je ten že susedia to napríklad nepočujú vôbec 🤨
@anonym_6a087d tak Slovnaft je dosť ďaleko
@anonym_autor ani nie je 🙂 praveze vobec. som v kittsee a pocuj slovnaft az sem
@anonym_autor ani nie je 🙂 praveze vobec. som v kittsee a pocuj slovnaft az sem
@anonym_6a087d no výborne 😔 len už to huci a duní dlhšie ako mesiac, je to na prášky 🙂↔️
Ved od 23 az do 4 nechodia elektricky, takze asi to elektricka nebude.
Inak nepostavili vam niekde blizko novu vystavbu alebo nestavaju? Napadlo mi, ze sa mohol zmenit smer a narazy vetra o vas dom kvoli tomu
Mohli vam aj vyrubat strom, ktory to tlmil....
Mohli vam aj vyrubat strom, ktory to tlmil....
@maranta_leuconeura Vedľa kde je skola vyrúbali dva stromy, ale že by to až tak zhoršilo to dunenie…
A nie je to blízko vlakový dep,teda miesto-stanica,kde sa nákladné vagóny premiestňujú, posúvajú a ono to počuť? Raz som niečo videla,započula v správach,že sa ľudia sťažovali na neskorý hluk, nepravidelný a nevedeli ho identifikovať,ale bolo to od koľají. (Nie som z Petržalky,nikdy som tam nebola,len mi to napadlo,či to nemôže byť niečo také).
som kusok od markovej a ziadne dunenie nepocut.
skusila si vyjst von? pocujes to len v byte alebo aj na ulici? rytmus je stale rovnaky?
nemate tam magora, co si pusta repraky a ty pocujes len basy?
lebo ak to nie je pocut vonku pred bytovkou, tak to ide zvnutra niektoreho bytu
bývam pri ekonomickej univerzite teda priamo oproti Slovnaftu a nič nepočuť.
som kusok od markovej a ziadne dunenie nepocut.
skusila si vyjst von? pocujes to len v byte alebo aj na ulici? rytmus je stale rovnaky?
nemate tam magora, co si pusta repraky a ty pocujes len basy?
lebo ak to nie je pocut vonku pred bytovkou, tak to ide zvnutra niektoreho bytu
@anonym_0e4bff vonku to nepočujem, počuť to ale ked otvorím balkónové dvere cize na balkóne to počujem.
Opýtaj sa susedov či tiež počujú
Možno kotolňa
Neviem ja nepočujem, iba sem tam Slovnaft
Na Markovej? Jedine elekt.most. Inak nic.
Opýtaj sa susedov či tiež počujú
Možno kotolňa
Neviem ja nepočujem, iba sem tam Slovnaft
@anonym_08745d no susedia praveze nepočujú vôbec 😕
Nenabieha tepláreň? Kotolňa?
Neviem či tam máte bar ale možno vzduchotechnika?
@anonym_autor A nemoze to byt skor ventilator od suseda?
@beata_k duní to celú noc
Je blizko Kaufland? Svokrovci byvaju pri Kauflande a ked som tam, tak tiez pocujem taky akoby biely sum, ide to asi zo vzduchotechniky
Je blizko Kaufland? Svokrovci byvaju pri Kauflande a ked som tam, tak tiez pocujem taky akoby biely sum, ide to asi zo vzduchotechniky
@muminka27 áno kúsok od Kauflandu, v noci to je počuť ako dunenie, alebo ako keď u susedov perie práčka
@anonym_autor Nebude to skor ako stavaju tu krizovatku pri Technopole? Je tam mrtve rameno, mozno cerpadlo...
@beata_k toto ma tiež napadlo, len od Markovej to je celkom ďaleko

slovnaft?