Endokrinologická ambulancia v Bratislave: Kde nájsť bez trvalého pobytu?
Zdravím, prosím vás poznáte nejakú endokrinologicku ambulanciu, nemyslim sukromenu, ktorá berie pacientov bez trvalého pobytu v BA?
Dakujem
@ll9882 stenicclinic, MUDr mojtova
@zmrzlinka2021 Steniclinic je súkromná ambulancia
@zmrzlinka2021 Steniclinic je súkromná ambulancia
@bella888 má zmluvu s poisťovňami, čiže si neplatia úkony.
@zmrzlinka2021 ja odporúčam taktiež Mudr Mojtovu v Steniclinic. Síce sa platí za každé vyšetrenie 15€. Ale má zmluvy s poisťovňami a výsledky sa konzultuje cez email a netreba tam toľko chodit. Za mna úžasný prístup. V BA má žiadny endokrinológ nechcel zobrať, tiež nemám pobyt.
@zmrzlinka2021 ja odporúčam taktiež Mudr Mojtovu v Steniclinic. Síce sa platí za každé vyšetrenie 15€. Ale má zmluvy s poisťovňami a výsledky sa konzultuje cez email a netreba tam toľko chodit. Za mna úžasný prístup. V BA má žiadny endokrinológ nechcel zobrať, tiež nemám pobyt.
@natalis1998 a preco ty ani autorka nemáte TP v Bratislave? Ste študentky? Alebo uz pracujete? Ako dlho žijete v BA?
@natalis1998 a preco ty ani autorka nemáte TP v Bratislave? Ste študentky? Alebo uz pracujete? Ako dlho žijete v BA?
@galadriel90 bývam tu už dlho cca 8 rokov. Ale plánujem si uz dať pobyt tento rok. V podnájme je ťažké sa dostať k pobytu majitelia s tým nesúhlasia väčšinou. Ale teda už mám tu možnosť keďže sme vo vlastnom.
@galadriel90 bývam tu už dlho cca 8 rokov. Ale plánujem si uz dať pobyt tento rok. V podnájme je ťažké sa dostať k pobytu majitelia s tým nesúhlasia väčšinou. Ale teda už mám tu možnosť keďže sme vo vlastnom.
@natalis1998 život je oveľa jednoduchší, keď ma človek vlastne bývanie tam kde pracuje, a teda logicky aj TP. Od vsetkych lekárov cez úrady a postu. A hlavne ak človek urgentne ochorie, nemusí sa trajdat za svojím obvodnym kdesi na východ... A hlavne mu nechodí pošta domov ku rodičom 🤣
@natalis1998 život je oveľa jednoduchší, keď ma človek vlastne bývanie tam kde pracuje, a teda logicky aj TP. Od vsetkych lekárov cez úrady a postu. A hlavne ak človek urgentne ochorie, nemusí sa trajdat za svojím obvodnym kdesi na východ... A hlavne mu nechodí pošta domov ku rodičom 🤣
@galadriel90 tak ja tu mám všetko od kedy tu zijem 😂 len teda nie ten pobyt. Ale ako hovorím kým sme bývali s mužom v najme tak to bol problém vieš sa dostať len k prechodnému pobytu a ten je asi na dve veci😂 ale tak postupne sa dá všetko vybaviť tak to skôr beriem ako formalitu. A hlavne už tieto kove ambulancie našťastie nejdú zastaralým spôsobom a nefixujú sa na adresy kde pacien býva. Naorilald vseobecna kde budem akože mat možnosť mat kartu tak tam by som si ju reálne ani nedala a som rada že sú aj lekári ktorí berú pacientov bez toho pobytu 😂
@galadriel90 Vlastním nehnuteľnosť v ba, ale trvalý pobyt tu nemám z určitých osobných dôvodod. Info k vášmu komentu, korešpondencnu adresu si viete zvoliť takú akú chcete, aj bez TB, nemusíte chodiť po postu na východ a dokonca môžeme mať aj obvodnejo lekára v ba a nemusíte sa trepať “kdesi na východ”, žiaľ endokrinológov je nedostatok, tak si určili nejaké pravidlá koho zoberú. Bola som na endokrinologii v BA, ale v roku 2018, nemala som žiaden nález, tak ma vyradili a už neberú nových pacientov. Neviem čo je na tom také poburujúce, že chcem ísť na vyšetrenie na Slovensku, v krajine, kde mi každý mesiac strhnú z výplaty nemajú čiastku.