icon

Escape room pre puberťáka - Bratislava

uradnikova
12. dec 2022

Zamyslam ako darcek pre 14 rocneho syna Escaperoom v BA.ak mate odskusane,ktoru konkretne hru mi odporucite?vdaka

guudy
12. dec 2022

Najlepsie su v www.izbacislo13.sk. Vyberte si podla temy.
Aj tato je vydarena https://paniqroom.sk/da-vinciho-tajomstva-brati...
Neodporucam velmi hry od questum, temy aj ulohy boli vzdy fajn, ale vo vacsine miestnosti boli technicke problemy. A obsluha tiez nic moc.

uradnikova
autor
12. dec 2022

@guudy dakujem.vyzera to super

guudy
12. dec 2022

Nemas za co 🙂
Uzite si vela zabavy😊

elbartoslava
12. dec 2022

@uradnikova vies co sa stalo 5 polskym gymnazistkam v takejto escape room pred 3 rokmi?

uradnikova
autor
12. dec 2022
guudy
12. dec 2022

@elbartoslava …na cestach su kazdy den bezne nehody. Kvoli tomu nevytiahnem paty z domu?
Ta nehoda v escape roome je extremne smutna udalost a zaroven extremna nepravdepodobna. Na rozdiel od nehod na cestach napr.

uradnikova
autor
13. dec 2022

@guudy aj moj nazor

zoeeoz
13. dec 2022

Ahoj, ja som nedavno bola na Hanibalov dotyk! Dost fajn 🙂

uradnikova
autor
13. dec 2022

@zoeeoz to znie desivo😆

zoeeoz
13. dec 2022

@uradnikova akoze asi 1x som si skoro šprtla🤣 ale inak dost fajn, neviem ci ma nejake escape odchodene, ak nie treba nieco trosku lahsie..ani toto nebolo tazke vyslovene ale pre zaciatocnika nie..a iqnk zevraj je fakt super "divny dom"

uradnikova
autor
13. dec 2022

@zoeeoz hladam nieco menej strasidelne a zvladnutelne pre 14 rocne deti. Ale nechala som si poradit u personalu z Izba cislo 13. Tak snad to zvladnu

uradnikova
autor
13. dec 2022

@guudy este sa spytam. Tu Izbu cislo 13 mate aj vyskusanu? Ci je to narocnostou vhodne pre inteligentne 14 rocne deti,ktore radi riesia hlavolami.

guudy
13. dec 2022

@uradnikova ano, boli sme vo vsetkych miestnostiach. Aj battle arena bola super 🙂.

Ak budu 4-5, tak to zvladnu🙂

zoeeoz
13. dec 2022

@uradnikova joooj, zas ona neni cela extra strasidelna..len je tam jedna miestnost a v nej bola akoze mrtvola (nic hrozne) len ked prvykrat zavibrovala som to necakala...super ze si uz vybrala, nech si ti uzije 🙂

uradnikova
autor
13. dec 2022

@guudy aj my si mi vedela povedat,ktora hra bola najmenej narocna? Na rozmyslanie.

zltamyska
14. dec 2022

Ja ešte odporúčam city game. Len neviem, že ako teraz v zime (ak im zima nevadí, tak si nemyslím, že by mal byť problém). To je v podstate taká escape room po vonku. Páčila sa nám napríklad tá od Brainteaselava - my sme boli na únos Viliama, super je aj URBANMISSION CITY: LOV NA AGENTA (BRATISLAVA).