Ešte stále je to katastrofa na pasovom v Bratislave a v Senci?
Ahojte, dievcata z Ba,pripadne Senec. Este stale je to katastrofa na pasovom? Chceli by sme ist niekedy buduci mesiac do Ciech, ale pre deti potrebujem vybavit pasy, pripadne OP. Ale do tych rad sa mi nechce 🙏
Neviete ci je stale taka zla situacia?
Dakujem
preco sa vlastne ludia plasia? ved v ramci EU stacia obcianske a USA aj tak neprijima utecencov, oni len o tom radi kecaju, tak neviem kde inde by som sla, ci len kvoli detom?
@katulienkax ja myslim, ze jedine kvoli detom. lebo co som aj videla, tak zakazdym tam je kopec deti.
@katulienkax ved svet nie je len EU a USA. My sa napr. neplasime, len chceme ist s detmi do Madarska a to sa da len s pasom.
@izabellik hmmm… 🤨 no tak mi treba ale🤷♀️ Lebo sa mi zaciatok roka nechcelo, ze skor ako na jar aj tak nikam nepojdeme…. Ze staci niekedy v marci. No tak asi nie 🙊
Pockam este tyzden teda a snad sa to ukludni
@katulienkax Pas potrebuje dieta kdekolvek za hranicami, aj ked idete len na nakup do Kittsee, alebo na vylet do Brna.
@viestta ved to, ze riskovat nebudeme urcite. A neviem ani rezervovat pobyt, kedze realne netusim kedy sa nam podari vybavit doklady. Ach.
@haepinka staci OP s fotkou po EU…
Ano, ale aj ten musis vybavit presne na tom istom mieste. Preto nevidim dovod mat 2 doklady, ak by som sa rozhodla ist mimo EU, nech nie som limitovana tym, ze este musim spravit pas.
@haepinka ano jasne. Preto aj ja skor rozmyslam, ze rovno pas a nie OP… keby sme v lete vycestovali niekam mimo EU ☺️
OP s fotkou (lehota 30 dni) som minuly piatok v KE detom vybavila s cakanim 30 sekund. Je potrebne sa ale vopred objednat.
https://portal.minv.sk/wps/wcm/connect/sk/site/...
@mapa jeej super dakujem. A zadavali si meno deti alebo svoje? A treba kazde dieta objednat zvlast asi ze? 🙏
Kazde dieta zvlast a zadavala som ich mena a cisla starych dokladov.
@mapa dakujem. Maly este nema ziadny. A starsiemu dam cislo pasu.
Dakujem za radu. Hned ich aj dnes skusim objednat.
Ked este nema ziaden, podla mna tam mozes dat cislo rodneho listu, alebo svojho op 🤷♀️
Objednas sa na svoje meno a zadas viac dokladov...nezabudni RL detí, poprip.staré pasy.
Ano, lebo tam zadavas čislo dokladu a to dieta nema (ak nemal pas)
Ano stale je velmi plno, objednat se do Sence jde nejdrive na maj/jun :(
@bluemoon24 neblazni 😱Ja som sa k tomu dnes nedostala… sakra. A co my tento rok ani do tej Prahy nepojdeme ?🙉🙈
Dneska jsem sla okolo a bylo to tam v pohode 🙂 asi 3 lidi venku jen, takze je dobre chodit okolo a uvidis podle situace 🙂

minuly tyzden u nas v povazskej stale rady. podla mna to tak bude aj tento tyzden vsade. tak to jedine sa objednat, ale to asi termin na tento tyzden uz volny nebude.