icon

Existuje v Bratislave skupinový kurz klavíra pre deti?

erivavs
30. apr 2025

Ahojte. Existuje v BA skupinovy kurz hry na klavir pre deti? Nas 6-rocny syn chodi na skupinovy kurz v meste kde teraz byvame a velmi ho to bavi, tak by ma zaujimalo ci existuje nieco podobne v BA. Dakujem pekne!

guudy
30. apr 2025

@erivavs o skupinovom kurze som este nepocula. Ako to prebieha? A kto to organizuje?

aellea
2. máj 2025

zaujimave, toto som nasla, ale pride mi to uplne pre zaciatocnikov a draheee https://www.gitarovaakademia.sk/skupinovy-klavi...

guudy
3. máj 2025
@aellea

zaujimave, toto som nasla, ale pride mi to uplne pre zaciatocnikov a draheee https://www.gitarovaakademia.sk/skupinovy-klavi...

@aellea znie to ako blbost….resp take brnkanie pre amaterov🤷🏼‍♀️

erivavs
autor
13. máj 2025
@guudy

@erivavs o skupinovom kurze som este nepocula. Ako to prebieha? A kto to organizuje?

@guudy Ani ja som si to najskor nevedela predstavit, ale je to velmi pekne urobeny program, ktory sa vola Harmony Road: 1 skvela ucitelka + 10 deti + 10 rodicov + 10 klavirov. Syn sa tam za rok velmi vela naucil a co je dolezite, hodiny ho velmi bavia, deti sa navzajom motivuju a doma rad a sam hra. A vidiet ze aj ostatne deti. Byvame teraz v USA. Dufala som ze nieco podobne najdeme aj v BA, ale vyzera to len na individualne hodiny. Ak viete odporucit lekcie klavira v BA, bola by som vdacna.

guudy
14. máj 2025
@erivavs

@guudy Ani ja som si to najskor nevedela predstavit, ale je to velmi pekne urobeny program, ktory sa vola Harmony Road: 1 skvela ucitelka + 10 deti + 10 rodicov + 10 klavirov. Syn sa tam za rok velmi vela naucil a co je dolezite, hodiny ho velmi bavia, deti sa navzajom motivuju a doma rad a sam hra. A vidiet ze aj ostatne deti. Byvame teraz v USA. Dufala som ze nieco podobne najdeme aj v BA, ale vyzera to len na individualne hodiny. Ak viete odporucit lekcie klavira v BA, bola by som vdacna.

@erivavs ahoj, pozrela som si web Harmony road vratane myths 🙂
Je fajn, ze sa vam to paci 🙂
Napisem ti svoj nazor z pozicie cloveka, ktory do hry a vyucby hry na klavir aj celkom vidi 🙂
Mama je ucitelka klavira na ZUS, ja som chodila tiez na klavir, ale kvoli zdravotnym problemom som nesla na Konzervatorium. Obe nase deti chodili 10 rokov, hrali niekolkokrat s roznymi orchestrami, uspesni boli aj na sutaziach. Takze to poznam aj z pozicie rodica 🙂
Zo svojho pohladu vidim v skupinovej vyucbe vela problemovych veci a vyrazne menej pozitivnych. Ale deptat ta detailami nebudem ;)
Ked sa prestahujete, zvaz, ci chcete vyucbu na keyboarde alebo pianine. Su to v ZUS dva rozne programy. Ak pianino, odporucam potom domov kupit klasicke a nie elektricky klavir. Len tie najdrahsie elektricke sa PRIBLIZUJU pianinu/pianu.
Aby som to uzavrela, skupinova vyucba za mna nie je vobec vhodna pre pokrocilych studentov. Ako zabavny kruzok pre male deti je to v pohode 🙂

guudy
14. máj 2025
@erivavs

@erivavs nedalo mi to este, tak som pozrela nejake videa na YT ako deti hraju. Potvrdilo sa mi, co som si myslela…zial. :(