Externé štúdium na Strednej pedagogickej Bullova v Bratislave
Ahojte,
Prosím je tu niekto, kto chodí alebo sa chystá na externé štúdium na pedagogickú na Bullovu do Bratislavy?
ĎAKUJEM
Ja tiež uvažujem
Chodil tam niekto?
@beanina idete tento rok?
@miriamm111 idete ?
@katarinab0808 ja idem. Teda este uvazujem ci nastupit. Ale skor ano kedze som uz uhradila prispevok.
@kristina124 aj ja nastupujem 🙂
@katarinab0808 mozem sa opytat ci si uz beriete aj nejake zosity alebo to bude len take organizacne stretnutie? Nikde som nenasla ziadne info. Dakujem
Na prijimackach hovorili ze bude organizačná hodina a bude normálne aj "vyucovanie" takže beriem zošit keby treba 🙂
@katarinab0808 dakujem 🙂
Ahojte,bol niekto minulý rok na prijímačkach? Ako to prebiehalo? Je to náročné ? Berú to ze uplne vážne alebo ako to celé prebieha prosím. Ďakujem chystám sa tento rok
@balazovalenka treba mat zoznam rozpravok a piesni, z ktoreho Vam vyberu po jednom a pripravit si rozcvicku pre deti (aj spravne nazvoslovie z Tv). Cele to trva cca 10 minut
@balazovalenka treba mat zoznam rozpravok a piesni, z ktoreho Vam vyberu po jednom a pripravit si rozcvicku pre deti (aj spravne nazvoslovie z Tv). Cele to trva cca 10 minut
@kristina124 ahoj, ak mozem, rada by som sa ta opytala ci ten zoznam rozpravok, ktory si mame priniest a jednu nam z toho vyberu musime nejako volne prerozpravat alebo nam to daju citat? 🙂 neviem si totiz uplne predstavit, ze im tam budem rozpravat rozpravku :D predpokladam, ze chcu vidiet intonaciu ako vieme citat rozpravky, ze nemame recovu vadu atd...ale mozno sa mylim 🙂
@kristina124 ahoj, ak mozem, rada by som sa ta opytala ci ten zoznam rozpravok, ktory si mame priniest a jednu nam z toho vyberu musime nejako volne prerozpravat alebo nam to daju citat? 🙂 neviem si totiz uplne predstavit, ze im tam budem rozpravat rozpravku :D predpokladam, ze chcu vidiet intonaciu ako vieme citat rozpravky, ze nemame recovu vadu atd...ale mozno sa mylim 🙂
@levandulka123 ahoj ,áno musím povedať príbeh volne ako by si to deťom povedala.
@levandulka123 ahoj. Chceli na papieri ludove rozpravky a piesne. Presny pocet si uz nepamatam. Z toho ti vyberu jednu piesen a jednu rozpravku. Mne vybrali Kozu odratu. Je dobre ak pouzijes aj priamu rec.
@kristina124 aj ja nastupujem 🙂
@katarinab0808 ahoj, mozem sa spytat na skusenosti ak uz teda studujes? Je potrebne chodit kazdy tyzden? Davaju material na ucenie ci pisete poznamky ako na strednej? Rozmyslam nadtym ale neviem ci by som stihala kazdy tyzden pri praci a rodine.

Ja uvazujem 😊