icon

Extrakcia osmičiek v celkovej anestéze v Bratislave

9. jún 2025

Ahojte, podstúpili ste niekto extrakciu osmičiek v celkovej anestéze? (Na Heydukovej alebo v Ružinove?) Dopláca sa niečo za celkovú anestézu? Mam výmenný lístok od môjho zubára a CT kvoli problematickému uloženiu 3 osmičiek.
Prípadne operovali vám ich viac naraz?

kacena4
9. jún 2025

symbol pred pár mesiacmi na heydukovej mal indikáciu od lekára takže to mal zadarmo inak sa to platilo a robili mu štyri zuby naraz

autor
9. jún 2025
@kacena4

symbol pred pár mesiacmi na heydukovej mal indikáciu od lekára takže to mal zadarmo inak sa to platilo a robili mu štyri zuby naraz

@kacena4 ďakujem pekne, a objednali ho potom na zakrok na presny termin? Ak sa mozem spytat aká indikácia to bola?

kacena4
9. jún 2025

mame PAS a bol hospitalizovany kedze robili vsetky 4

zuzinka888
9. jún 2025
@kacena4

@kacena4 Pane Boze, vsegky styri osmicky!!!! To vazne! Dcere trhali len jednu a lice ma ako melon! Usta nemoze ani otvorit( axpon je ticho🤣), nie to este jest. To ste ako prezili??

autor
9. jún 2025
@kacena4

mame PAS a bol hospitalizovany kedze robili vsetky 4

@kacena4 ďakujem 🤍

jamidea
9. jún 2025

Ja na heydukovej uz velmi davno. Ak mas papier od psychiayra, ze sa bojis, neplatis. Mne to poradil znamy, zubar, ktory mi odporucil celkovu anestezu. Dve mi trhali, vlavo a vpravo. Ana druhy den na ranajky som dostala obschnutu zemlu 🙂

autor
9. jún 2025
@jamidea

Ja na heydukovej uz velmi davno. Ak mas papier od psychiayra, ze sa bojis, neplatis. Mne to poradil znamy, zubar, ktory mi odporucil celkovu anestezu. Dve mi trhali, vlavo a vpravo. Ana druhy den na ranajky som dostala obschnutu zemlu 🙂

@jamidea ďakujem