Gymnastický krúžok pre 5-ročného chlapca v Bratislave
Ahojte, pre 5r syna hľadám krúžok športovej gymnastiky, avšak v BA nachádzam buď len kurzy na pár týždňov, alebo vrcholové oddiely, kde treba mať predispozície. Vedeli by ste odporučiť aj normálny krúžok na reálnom náradí ale braný viac zľahka/hobby? Ďakujem.
Medvedica-vsetky nase tam chodili, aj na gymnastiku, lyzovanie, bike,lezecku stenu
@barbie_b ja vám odporúčam zápasenie Dunajplavba. Začiatok je pre detičky vlastne všeobecná pohybová príprava. Pre chlapca je to úplne super a hlavne lacné.
@barbie_b ja vám odporúčam zápasenie Dunajplavba. Začiatok je pre detičky vlastne všeobecná pohybová príprava. Pre chlapca je to úplne super a hlavne lacné.
@janamoto78 dakujem.
Gymnathlon a big hug gym napríklad
Ešte oprava - oni od tohto roku prijímajú deti od 6-7 r. do všeobecnej pohybovej prípravy. Tak ale ak by niekto hľadal fakt niečo kvalitné a nie masovku, tak je to super.
barbie_b ahoj, ja som to pozerala a volala som s trénerkou, a tá mi povedala, že sa im prerába stránka, lebo pridávajú program pre dospelých. Ale s jej dovolením sem píšem číslo na ňu - veľmi zlatá osoba, všetko vysvetlí aj ráno o 7:00 😂 - 0917 223 483.
Pozrite športový klub VLK.
Včera sme boli na tréningu a bolo to veľmi fajn.
V squash centrum Pionierska to bolo.
barbie_b ahoj, ja som to pozerala a volala som s trénerkou, a tá mi povedala, že sa im prerába stránka, lebo pridávajú program pre dospelých. Ale s jej dovolením sem píšem číslo na ňu - veľmi zlatá osoba, všetko vysvetlí aj ráno o 7:00 😂 - 0917 223 483.
@kristin18 dakujem krasne
@kristin18 dakujem. Prosim ta NERE je nazov? Neviem to vygooglit
@barbie_b tu je webka www.nereyou.com.

@barbie_b
Little gym má napadol