icon

Gymnastický krúžok pre 5-ročného chlapca v Bratislave

barbie_b
22. aug 2025

Ahojte, pre 5r syna hľadám krúžok športovej gymnastiky, avšak v BA nachádzam buď len kurzy na pár týždňov, alebo vrcholové oddiely, kde treba mať predispozície. Vedeli by ste odporučiť aj normálny krúžok na reálnom náradí ale braný viac zľahka/hobby? Ďakujem.

mamabeata
23. aug 2025

@barbie_b
Little gym má napadol

beataxxx
23. aug 2025

Medvedica-vsetky nase tam chodili, aj na gymnastiku, lyzovanie, bike,lezecku stenu

janamoto78
23. aug 2025

@barbie_b ja vám odporúčam zápasenie Dunajplavba. Začiatok je pre detičky vlastne všeobecná pohybová príprava. Pre chlapca je to úplne super a hlavne lacné.

barbie_b
autor
23. aug 2025
@mamabeata

@barbie_b
Little gym má napadol

@mamabeata dakujem, pridu mi ako predrazena nekvalit, skusili sme 3x.

barbie_b
autor
23. aug 2025
@janamoto78

@barbie_b ja vám odporúčam zápasenie Dunajplavba. Začiatok je pre detičky vlastne všeobecná pohybová príprava. Pre chlapca je to úplne super a hlavne lacné.

@janamoto78 dakujem.

barbie_b
autor
23. aug 2025
@beataxxx

Medvedica-vsetky nase tam chodili, aj na gymnastiku, lyzovanie, bike,lezecku stenu

@beataxxx dakujem, pozriem.

kris_tin257
24. aug 2025

Gymnathlon a big hug gym napríklad

kristin18
Autor odpoveď zmazal
kristin18
11. sep 2025

Ešte oprava - oni od tohto roku prijímajú deti od 6-7 r. do všeobecnej pohybovej prípravy. Tak ale ak by niekto hľadal fakt niečo kvalitné a nie masovku, tak je to super.

moninah
11. sep 2025

@barbie_b v Hangair - na fb treba napisat na Gymnastika Bratislava. Maju peknu halu iba na to, starsie dievcata makaju, ale ti mali to maju este prisposobene.

barbie_b
autor
11. sep 2025
@kristin18
Odpoveď bola zmazaná

@kristin18 dakujem. Prosim ta NERE je nazov? Neviem to vygooglit

kristin18
11. sep 2025

barbie_b ahoj, ja som to pozerala a volala som s trénerkou, a tá mi povedala, že sa im prerába stránka, lebo pridávajú program pre dospelých. Ale s jej dovolením sem píšem číslo na ňu - veľmi zlatá osoba, všetko vysvetlí aj ráno o 7:00 😂 - 0917 223 483.

mamabeata
11. sep 2025

Pozrite športový klub VLK.
Včera sme boli na tréningu a bolo to veľmi fajn.
V squash centrum Pionierska to bolo.

barbie_b
autor
11. sep 2025
@kristin18

barbie_b ahoj, ja som to pozerala a volala som s trénerkou, a tá mi povedala, že sa im prerába stránka, lebo pridávajú program pre dospelých. Ale s jej dovolením sem píšem číslo na ňu - veľmi zlatá osoba, všetko vysvetlí aj ráno o 7:00 😂 - 0917 223 483.

@kristin18 dakujem krasne

kristin18
23. sep 2025
@barbie_b

kristin18
4. okt 2025
@barbie_b

@barbie_b Ahoj, tak ako, vyskúšali ste?

barbie_b
autor
4. okt 2025
@kristin18

@barbie_b Ahoj, tak ako, vyskúšali ste?

@kristin18 ahoj, napokon chodime blizsie k nasmu bydlisku. Chceli sme sportovu gymnastiku a Nere je skor orientovany na tanec a modernu gym. Akokolvek dakujem za tip.

kristin18
4. okt 2025
@barbie_b

@kristin18 ahoj, napokon chodime blizsie k nasmu bydlisku. Chceli sme sportovu gymnastiku a Nere je skor orientovany na tanec a modernu gym. Akokolvek dakujem za tip.

@barbie_b chápem, tak držím krpcovi palce 🙂