icon

Gynekológ Bratislava

ddd333
11. jan 2022

Prosím o radu na dobrého gyneko v BA / pripadne okolie BA - pomoc pri otehotneni - kamarátka by veľmi rada pomoc

thealienka
11. jan 2022

@ddd333 plodar.sk, maju aj gynekologicku v Bratislave. Kamaratky k nej chodia.

emalka
11. jan 2022

"Obycajni" gynekologovia maju len obmedzene znalosti a moznosti liecby neplodnosti. Porobia testy, skusia nasadit nejake lieky a ak to nepomoze tak poslu do centra asistovanej reprodukcie. Ale mozu ich natahovat aj roky sledovanim a skusanim a ked prejdu do CARu tak si cely kolotoc vysetreni zopakuju znovu.
Ak to kamaratke a jej partnerovi nejde uz dlhsie tak odporucam rovno zajst do CARu. Vobec neznamena ze CAR=IVF, praveze to je az posledna moznost, ak tam nieje nejaky jasny dovod pren. Urobia tam vsetky vysetrenia, pozru sa na to komplexne a navrhnu rozne sposoby liecby.
Drzim palce.

beata_ra
18. jan 2022

A kamaratka sa uz dlhsie pokusa otehotniet? Pripadne sa jej to nedari pri aktualnom doktorovi tak zhana noveho? Ono v dnesnej dobe je celkom dolezite mat dobreho doktora, ktory aj v takejto oblasti dokaze pomoct a poradit.

eri444
19. jan 2022

To máš pravdu, ale tak myslím, že v BA sa dajú nájsť kvalitní lekári. Veď tiež som to tak dva roky dozadu riešila, keď sme sa sťahovali. Tiež mi to dalo robotu, si pozisťovať informácie, ale nakoniec som si našla.

opuska
20. jan 2022

@beata_ra tak tazko povedat, ci uz niekoho nasla, i ked v tomto pripade si potom treba aj overit ci dany doktor aj berie nove pacienkty 🙂

stanik_67
24. jan 2022

ako dlho ste vlastne uvazovali nad zmenou doktora? lebo ako priznam sa uz aj ja mam take myslienky, ze zvazujem noveho, len je to fakt len o tom si zistit informacie, ze kto berie este nove pacientky? to je to vsade take plne?

grankosko
27. jan 2022

Nemyslím, že je to všade také plné, len si jednoducho treba pozisťovať info, kde je voľné, a ktorý doktor by ťa zobral 🙂 A rozmýšľaš nad doktorkou alebo doktorom? 🙂

aliaray1
27. jan 2022

@ddd333 za mna ambulancia MUDr. Krkoska, su uzasni, beru nove pacientky a komunikacia fantasticka a bezproblemova ako osobna, tak aj elektronicka.

baska_nice
31. jan 2022

ale kdeze, stale su lekari alebo lekarky, ktori beru nove pacientky 🙂 ale nie je to len o tom, treba si zistit aj info aky ten doktor je, co sa tyka odbornosti, ake vysetrenia robi a podobne. mne zalezalo napriklad aj na pristupe, lebo v minulosti, co som chodila k dr. tak prijemna moc nebola. najradsej som to vsetko vybavila medzi dverami. ale teraz chodim nejaky cas k Millymu a je to ine @stanik_67 a ty zvazujes niekoho ineho?

stanik_67
14. feb 2022

hej akoze rozumiem, ze si treba pozistovat kto berie nove pacientky. ale ako je to s odbornostou, chapete, to asi nie je take jednoche prave taketo info niekde ziskat alebo dostat. @baska_nice hej ved to, ze clovek ked sa zacne bat chodit aj na preventivky cele zle. a k tomuto panovi doktorovi co si spomenula, to je sukromny?