Gynekologička - Bratislava
Prosím pekne, viete mi odporučiť gynekologičku (IBA ŽENU), ktorá ma vie vyšetriť ešte tento rok??
Pokojne aj súkromné.
Ďakujem
Interklinik alebo Koch ťa ako samoplatcu určite zoberú rýchlo
@petamich áno, túto doktorku som našla na nete. Napísala som jej mail tak uvidím či má bude môcť zobrať.
@ivkazba ďakujem, pohľadam kontakt.
@22abigail22 u Kocha som bola na urgentnej prehliadke, platila som myslim 40E a zobrali ma hned, len som tam prisla (nechcela som cakat na pohotovosti), takze ano Ivka ma pravdu 🙂 a zhodou okolnosti tam vtedy bola zena lekarka (ale neviem ako to maju)
@petamich ďakujem, presne také niečo by sa mi hodila. Taktiež to nechcem hrotiť a ísť na pohotovosť.
@22abigail22 mne to moj lekar odporucil, mala som akutny problem, on bol na dovolenke, tak ze mam ist radsej tam ako niekde na pohotovost, ja som tam vtedy volala maju 24 hodin niekoho na recepcii, povedala som cca. co by som potrebovala a povedali mi, ze pridite hned, brali mi aj krv vysledky mi volali o 2 hod., cize ak potrebujete skor jednorazovo asi je to najjednoduchsia cesta 🙂
Keď v Kochu tak doktorka Švedová, mňa aj odrodila aj som k nej chodila na poradne a super 👍🏻
@22abigail22 dr. Mesinova u Kocha. Ale trosku by som sa teraz asi nespoliehala na termín maju toho dosť. Vyskúšajte každopádne 🤗 držím palce

@22abigail22 ja som bola u MUDr. Durinovej, ked zastupovala mojho lekara a teda uzasny dojem na mna spravila 🙂 neviem zial ci vas vysetri ale skusila by som je na Racianskej (pacientky brala, ked som tam bola v auguste)