icon

Gynekologička MUDr. Petra Straková

25. sep 2023

dobry den,
prosim máte skusenosti s touto pani gynekologickou v BA? nasla som na nu iba jednu recenziu, potrebujem dobru odbornicku a zaroven mileho cloveka, nemam z minulosti dobre skusenosti.
vdaka.

maca206185
25. sep 2023

Dobrý deň. Ja ku nej chodím. Má veľmi dobrú a milú sestričku. Ona je tak isto milá. Keď máte nejaký problém vyrieši ,poradí. Ja som teraz tehotná a som s ňou veľmi spokojná. Má veľmi dobrý prístup ku pacientkam. Chodím ku nej často lebo aj predtým som mala nejaký problém a nezanedbala nikdy nič .

anavixy
25. sep 2023

“gynegology” na instagrame ak ta zaujima aj nieco zo sukromia 😀 ale teda posobi velmi milo a doveryhodne na mna

autor
25. sep 2023

@maca206185 dakujem a s platenim je tam ako? iba ten vstupny poplatok, potom za bezne vystrenia uz neplatis? teraz myslim mimo tehotenstva.

autor
25. sep 2023

@anavixy uz som ju poziadala o priatelstvo 😀

maca206185
25. sep 2023

Ja som platila len ten vstupný poplatok . Za vyšetrenia som neplatila a ani neplatím.
Aj cytologia čo sa robí každý rok tak sa ma spýtala ci chcem klasickú alebo tú platenú a mohla som si vybrať.

janicast
26. sep 2023

Chodím ku nej,som na 100%spokojná

lulu2014
26. sep 2023

Kamoska k nej chodi uz dlhsie a je zatial maxi spokojna. 😃 chvali ako Dr tak aj sestricku.
Ja tam chcem prejst tiez ale sestricka v tom telefone 🫣 dufam ze to bol vynimocny den iba 🙃

pelian
27. sep 2023

Ja chodim v Bratislave k MUDr. Millymu. Vyhovuje maximalne, nebol s nim doteraz problem, vsetky vysetrenia boli ok, dokonca mi dal navrh na lepsiu antikoncepciu, nakolko ta predchadzajuca mi absolutne nevyhovovala a byvala gynekologicka s tym nic nerobila, aj ked som jej povedala, ze mi nerobi dobre. Za mna velmi dobry doktor.

autor
27. sep 2023

@pelian k tomu som davno chvilu chodila, to za mna NIE, doslova som od neho utiekla. A to je kamarátov bratranec.

misollee
29. júl 2025

No na jednej strane mi vyhovovala ale po case som si všimla že mám po jej gyne vyšetrení veľmi veľké bolesti. Extrémne tlači tým sonom vnútri aj na vaječníky akoby varechou miešanie guláša. Som potom neskutočne dobita akoby má pobili po bruchu palicou a nepomáhajú potom ani lieky na bolesť týždeň. Takze neviem no. Je mi to luto ale budem musieť meniť. Lebo bola ochotná v iných veciach alo ziadanky na iné vyšetrenia pohotová koľkokrát mi dvohla telefón ona a tak 🤷🏻‍♀️