icon

Gynekologická operácia v Bory: Skúsenosti pacientiek

22. jan 2025

Dobrý deň maminky.
Boli ste prosím niektorá na gynekologickej operacii v nemocnici Bory? Napr. Odstránenie maternice, vaječníkov alebo iné rôzne gynekolog. operácie. Ako ste boli spokojné, koľko vás bolo na izbe, prípadne či ste niečo platili. Vdaka za každú odpoveď.

11miska07
22. jan 2025

ahoj, bola som teraz v lete, najprv som bola na oddeleni a to som bola sama, ale nakoniec som isla na jednodnovu chirurgiu, prisla som rano, nalacno a po zakroku 2 hodiny domov v sprievode. Nic som neplatila, hradi poistovna. Inak tam si na izbach sama.

jankak055
22. jan 2025

@11miska07 mozem sa opytat aky ste mali zakrok ked ste uz sli 2h po nom domov...

autor
22. jan 2025

@11miska07 super, ďakujem krásne za odpoveď. Mala si doporučenie od svojho gynekológa? Volala si si do ambulancie a dali ti termín operácie? Ako dlho si cca čakala?

11miska07
22. jan 2025

@jankak055 vybratie polypu

11miska07
22. jan 2025

ano, mala som doporučenie, ale termin som mala skoro hned, ako ma pozreli, rovno mi naplanovali, ze na druhy den rano nastup. Predtým som tam bola na pozorovani, neboli si istí, ci nebudu operovat normalne, tak som bola na izbe na oddeleni.

autor
22. jan 2025

@11miska07 oki, super. Mňa trápi po pôrode pokles krčka maternice. Mam krátky cyklus, 21 dní. Rozmýšľam nad vybratim maternice. A rada by som išla do Borov.