Gynekologička v Petržalke
Ahojte, zvažujem, že sa presuniem z Nitry ku gynekologičke do Bratislavy, pretože mám problém sa k nej dostať. Hľadám normálnu doktorku, ktorá robí aj USG prsníkov v rámci ambulancie. Nechcem žiadne nadštandartné služby, len raz do roka preventívku a USG prsníkov. Viete mi niekoho odporučiť v rámci Petržalky, prípadne v okolí mesta, eurovea a podobne? Nechcem platiť vysokohorské prirážky, som v Dôvere. Tie balíčky služieb od 150 eur a viac, čistý výsmech.
Ďakujem pekne za rady.
Ja som bola na mamografii a rok ma objednali na sono prsnikov neviem teda na co ked to uz nerobia
Sono pŕs ti od tohto mesiaca neurobia preventívne a zdarma už nikde
@bonboniera lenže ja tam mam nalez ktory sa musi pravidelne sledovat. Nemam problem raz rocne dat 30 eur za to ze mi to spravia a dalsich par eur za preventivku. Ale nebudem platit nezmyselne 150 eurove balicky a viac...
@bonboniera lenže ja tam mam nalez ktory sa musi pravidelne sledovat. Nemam problem raz rocne dat 30 eur za to ze mi to spravia a dalsich par eur za preventivku. Ale nebudem platit nezmyselne 150 eurove balicky a viac...
@niqusqa2010 jasne chapem. Ja napríklad chodím teraz k novej (v Ružinove) a dala som si ten nadštandardný balíček aj kvoli sonu ale pozerala som ze si človek vie zaplatiť sono aj samostatne. Predtým som nemala lekára kde sa robilo sono priamo v ambulancii tak neviem ako rozšírené to je.

Sono pŕs ti od tohto mesiaca neurobia preventívne a zdarma už nikde