icon

Halloween v Bratislave - najlepšia disco

sebastian88
30. okt 2025

aloween party v Bratislave.

chystám sa 31. októbra prvýkrát na Halloween do Bratislavy a rád by som sa poradil - ktoré kluby alebo diskotéky tam patria medzi najlepšie? Kde býva najviac mladých ľudí a najlepšia zábava?

Počul som, že medzi top podniky patria Great Club a Chanel Club, oplatí sa ísť tam? Alebo máte tip na niečo ešte lepšie?

sebastian88
autor
30. okt 2025

Počul som, že aj Neptune by mohol byť dobrý. Chanel Club a Great Club sú dosť známe — pri Great Clube som si všimol, že tam často chodia influenceri a celebrity, a Chanel Club má zas najviac sledovateľov na Instagrame. Ktorá je najlepšía?

anonym_8d02fc
31. okt 2025

Mesto bude plné ľudí, záleží skôr aký štýl hudby, vekovú kategóriu a celkovo atmosféru hľadáš, pre mňa osobne by boli 2 spomenuté kluby posledná voľba. Napríklad Šafko, Kácečko sú viac moja šálka kávy, prípadbe komornejší Temný Ost Block, ale to je individuálne.

sebastian88
autor
31. okt 2025
@anonym_8d02fc

Mesto bude plné ľudí, záleží skôr aký štýl hudby, vekovú kategóriu a celkovo atmosféru hľadáš, pre mňa osobne by boli 2 spomenuté kluby posledná voľba. Napríklad Šafko, Kácečko sú viac moja šálka kávy, prípadbe komornejší Temný Ost Block, ale to je individuálne.

@anonym_8d02fc no mladšie ročníky od 17 do 25 také pre mladých

anonym_8d02fc
31. okt 2025
@sebastian88

@anonym_8d02fc no mladšie ročníky od 17 do 25 také pre mladých

@sebastian88 My ideme dnes do Alchymistu nakoniec. Neviem o koľkej sa chystáš do ulíc, do tanečných klubov sa pred polnocou poriadne neoplatí. Klasika pre mladých je ešte Trafo, ale to môžeš rovno aj ten Channels. Je to fakt na tebe, plno bude naozaj všade dnes.

sebastian88
autor
31. okt 2025
@anonym_8d02fc

@sebastian88 My ideme dnes do Alchymistu nakoniec. Neviem o koľkej sa chystáš do ulíc, do tanečných klubov sa pred polnocou poriadne neoplatí. Klasika pre mladých je ešte Trafo, ale to môžeš rovno aj ten Channels. Je to fakt na tebe, plno bude naozaj všade dnes.

@anonym_8d02fc diky ☺️

timea_hajasova
2. nov 2025
@sebastian88

@anonym_8d02fc diky ☺️

@sebastian88 cauko, az teraz vidim… ja som bola už 29.10. v stredu na mlynoch v uniku, za mna top atmosféra, potom by som ešte mohla odporučiť Edison Park tam bola párty 30.10. … A chodím aj k alchymistovi, no za mňa je to tam troška slabé. channels mi pride taky meeech, great som pocula, ze je tiez onicom nudný a v safku su sami cigani:Ddd a the club tam su sami arabi uchylni haha kacecko mi pride take, ze na mna moc take az študentské az pajzel idk