icon

Hľadám bláznivú ženu, ktorá by mi pomohla dokázať neveru u muža

ssaj
17. jan 2023

Zdravím, principiálne hľadám niekoho, kto si pod falošným účtom trošku preklepne mojho partnera. Viem o jeho vypisovani si, no zbieram trošku priamejsie dôkazy, nez ho konfrontujem. Ak by bola nejaka ochotná, píšte správu. Ďakujem

Strana
z2
pribinak
17. jan 2023

@ssaj však si sama zaloz falošný profil

ssaj
autor
17. jan 2023

@pribinak uz sa stalo 🙂 radsej by som sa "vyhovorila" na "kamaratku", nechce sa mi to tu rozpisovať, prečo by som rada riesila veci cez tretiu osobu. (Ked uz ore nic, pozná, ze som to ja uz len z pisania si...)

dskjhfdlkdjhl
17. jan 2023

A naco potrebujes takyto dokaz? Ved ak je to taky nanic chlap, tak mu zamavaj a viac si s nim nemaz ruky.

katarinka89
17. jan 2023

@ssaj
@dskjhfdlkdjhl asi je zvedavá ako ďaleko dokáže chlapec zájsť

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
17. jan 2023

@katarinka89 no, radsej by som energiu a cas minala na nieco zmysluplnne, toto by som nechala tak, ale tak kazda sme ina, niekto ani nevie, kde energiu davat.

rawmamka
17. jan 2023

@ssaj Nerozmýšľala si nad appkou do mobilu, ktorá by ti všetky jeho správy, hovory, fotky, ktoré prijme či vytvorí ..... posielala skryte tebe, bez toho, aby on o tom vôbec tušil ? Následne by si ich mohla použiť v rámci konfrontácie, ale je to otázka morálky a nastavenia, či by ti ten chlap za to vôbec stál a či si s takýmto niečim stotožnená, aj keď chápem, že niekedy zrejme iná cesta nie je, ale to tu nejdem ani rozoberať ani odsudzovať.

marseillefan
17. jan 2023

Vieš čo by bolo ešte lepšie? Keby si presvedčila nejakého bláznivého chlapa, čo by sa pred tvojím mužom za ženu len vydával. Keď by tvoj muž zistil, že si dopisuje s tučným škaredým chlapom, možno by mu to znechutilo ďalšie vypisovačky na Internete :D

PS: áno, ja by som bol super kandidát, spĺňam všetky uvedené parametre, ale nemám na to čas 🙂

ssaj
autor
17. jan 2023

@rawmamka co je to za appku? O takom niecom ani neviem. Zial su tu okolnosti, kvoli ktorym sa musím snažiť ten vztah dat do poriadku, ak bude mať volu aj on..
V inej situácii by som sla od takeho človeka.

viestta
17. jan 2023

A co dosiahnes ked mu tu neveru dokazes? Co je cielom? K rozvodu dokaz o nevere nepotrebujes. Ked z neho chces vytrieskat "novy mercedes", tak na to dokaz tiez nepotrebujes. Ak ocakavas, ze nejakymi dokazmi dosiahnes, ze sa "napravi" tak, zial, si na velkom omyle.

rawmamka
17. jan 2023

@ssaj Osobnú skúsenosť nemám, ale viem, že si ženy v podobných diskusiách písali o viacerých. Trochu som googlila a našla som napr. https://snoopza.com/sk/skryty-sledovac-mobilneh... https://www.hoverwatch.com/sk/

lucyjka6
17. jan 2023

@ssaj aha..takze ty nic,...ale kamaratka-na nu to treba hodit...

kvetinka75
17. jan 2023

@rawmamka a majiteľ telefonu nezistí že tam má appku? Veď všetko je to na pozadí telefonu. Pri aktualizácii mobilu to môže zistiť nie? Keď raz niečo máš v mobile, nie je to neviditeľné

kittykat22
17. jan 2023

@rawmamka ked frajer pride na to, ze mu to tam dala, tak ju moze normalne zalovat. Niekomu instalovat spyware je tresne. Nehovoriac o tom, ze je to totalne nemoralne 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Pokial ma zena pocit, ze treba takto spehovat chlapa tak je cas mu zamavat na rozlucku.

rawmamka
17. jan 2023

@kvetinka75 Neviem, nič také som nepoužila, ale pred pár mesiacmi v nejakej diskusii tu na MK to ženy spomínali a začala sa rozoberať táto téma. Niektoré to majú po dohode s partnerom (je tam pri niektorých aj GPS lokalizácia), aby o sebe vzájomne vedeli, kto sa kde pohybuje, kedy príde cca domov a pod., alebo kvôli bezpečnosti detí (pohyb samostatne v meste, na krúžky, soc.siete, kyberšikana a pod.), niektoré mali podozrenia na svojich mužov a appku chceli využiť ako dôkaz nevery..... čo som teraz narýchlo čítala, tak v nastaveniach si vieš navoliť, aby bola appka neviditeľná a ty ju po získaní dôkazov, po nejakom čase odinštaluješ. V prípade, že druhá strana o tom vie, tak tam nie je o čom.

ssaj
autor
17. jan 2023

@viestta štatistika moze hrat proti mne, ale nehadzme všetkých do jedného vreca. Sama som porobila v minulosti chyby, ublizit mu (nie s inymi, inak proste) viem kedykolvek a chce byt so mnou a ten zaujem je reapny...tak pardon, ze sa najprv snazim dlhorocny vztah zachranit nez ho rovno zakopat

dskjhfdlkdjhl
17. jan 2023

@ssaj Tym, ze budes mat taketo dokazy, tym zachranis vztah? To mas nejako pomylene.

ssaj
autor
17. jan 2023

@lucyjka6 Este nejake drbnute slova? Je to poradňa alebo súdna sien? Niektorým robí dobre rýpať aj tam, kde netreba. Na to je psycholog. Odkial viete, ze sme sa o tom uz nebavili, ze som mu nepísala aj cez seba? Ked nic neviete, lahko odsudite.

rawmamka
17. jan 2023

@kittykat22 Pozri, ja tu nejdem polemizovať, ani moralizovať. Niektoré ženy písali, že využívajú služby súkromnej detektívnej agentúry, tých je na Slovensku dosť, tí tiež špehujú a získavajú dôkazy (foto materiál a pod.), takže ak sú im legálne schvalované licencie na takúto činnosť, tak neviem ako je to v prípade appiek, nech si autorka diskusie zistí. O morálke sa dajú vždy viesť siahodlhé debaty, či je horšie páchať neveru alebo ju odhaliť nekalým spôsobom je podobná otázka ako "byť či nebyť".... mňa zaujal začiatok názvu diskusie "Hľadám bláznivú ženu ...." a toto mi napadlo len ako možnosť, o ktorej som sa dočítala práve tu na MK, ale reálnu skúsenosť nemám a dúfam, že ani nebudem musieť mať.

viestta
17. jan 2023

@ssaj ako ho zachranit ked mu dokazes neveru? Bud budes zachranovat aj bez dokazu ale s podozrenim, alebo ho zachranovat nebudes. Tak ci tak sa moze stat, ze ho nezachranis. Ani bez dokazov ani s dokazmi.

kittykat22
17. jan 2023

@rawmamka chapes, ze navadzas ludi na tresnu cinnost? Alebo ti to vobec nedochadza? Ked niekto prezentuje appku, ze vie, kde maju dieta je uplne nieco ine, ako ked ju niekto pouziva ako spyware - co navrhujes ty. Ked frajerka chce, nech si to riesi sama. Nahovarat niekoho na fake profil je tiez uplne skvele riesenie. Ved autorka diskusie je uplne mimo.

rawmamka
17. jan 2023

@kittykat22 Preštuduj si prosím ťa, čo znamená navádzať niekoho na trestnú činnosť. S tebou sa o niečom baviť, je strata času. Každý sa rozhoduje sám za seba, každý si vie naštudovať, čo je v ktorej krajine dovolené a čo zakázané.

jane89
Odpoveď bola odstránená
ckocka
17. jan 2023

Pravda neviem čo všetko už si urobila pre záchranu vzťahu, ale jednoznačne viem že uvedený postup je schopná vymyslieť iba osoba s podpriemerným intelektom.

a_alexandra_a
17. jan 2023

Asi by si sa v prvom rade mala zamyslieť, či chceš naozajstný fungujúci vzťah, alebo len byť s niekým a vypočítavať si, koľko toho na neho máš, čo môžeš použiť, ako mu môžeš ublížiť a podobne.
Zachraňovať vzťah tým, že nasadíš falošnú osobu aby si s ním písala a tak mu dokážeš neveru je úplne kontraproduktívne. Alebo ti ide o to, aby si mala na neho ďalší tromf?

fauko
Odpoveď bola odstránená
hiro
17. jan 2023

@rawmamka snoopza? Tak som to skusil pogooglit. Pretoze jasne ze kazda aplikacia (ktora chce) ma pristup k volanym cislam, SMS, GPS alebo vie nahravat zvuk mikrofonu (napr pri hovore). Ale ziskat udaje z FB - s kym o com to sa mi nezdalo, to skratka nie je mozne - krizovo jedna aplikacia nejakym sposobom vytahovat informacie z druhej. Najviac som veril tomu ze teda screenshot by vedela spravit alebo ze by fungovala ako alternativna klavesnica takze by vedela odchytavat stlacene klavesy. Takze co som nasiel:
1. nikde nie je ziadna realna recenzia, nejake info ze by to vobec existovalo - vsetko su to skopirovane veci z toho ich webu, google ukazuje na 99% iba tieto balasty, to je praca nejakeho velmi dobreho robota
2. je vraj zadarmo pre tie zakladne veci co som pisal (a co dokaze hociaka aplikacia) ale ked chces tie spravy zo socialnych sieti tak si musis kupit kazdomesacne predplatne
3. https://www.trustpilot.com/review/snoopza.com
a tu pisu ze aj ked si zaplatis to predplatne tak aj tak nic viac od neho nedostanes
Za mna je to cisty podvod.

katarinka89
17. jan 2023

@dskjhfdlkdjhl co už keď Je človek zúfalý tak robí zúfalé veci

rawmamka
17. jan 2023

@hiro Dosť možné, ja reálnu skúsenosť s týmito appkami nemám, v rôznych diskusiách na MK ženy zdieľali skúsenosti s tými, ktoré fungujú, aj ako ich používajú a pod. Mňa to vtedy zaujalo, pretože som ani len netušila, že vôbec také appky existujú. Ani ti teraz nenapíšem, či sa v diskusiách jednalo konkrétne aj o snoopzu, pamätám si, že tipov bolo viacero a mali s tým reálnu skúsenosť.

lindusss2016
17. jan 2023

@ssaj ked chces dat takyto vztah este do poriadku, tak si s nim uprimne sadni a narovinu mu povedz, ze o tom vies, ale ze by si mu chcela dat este sancu a poziadaj ho, aby s tym prestal. Ty mu prestan lustrovat sukromie, zabudni na to a nevytahuj to. Tym, ze na neho usijes budu, sa ti urcite nepodari udrzat normalny vztah...

Strana
z2