icon

Hľadám kamarátku na kávu a aktivity v Bratislave

17. jún 2025

Hľadám si kamarátku, najlepšie okolie BA aby sme mohli niekedy spolu vybehnúť na kávu, do divadla alebo do kina. Mam 26r, som bezdetna. Hrávam bedminton a chodievam na prechadzky s mojim psom do lesa. Rada čítam knihy. To by bolo tak vskratke o mne. Rada by som si našla kamarátku kľudne nech aj s deťmi na pokecanie a vybehnutie raz za čas von

anonymes
17. jún 2025

Kľudne napis svoj ig mne do správy 😊

dananov
18. jún 2025

Kľudne napíš

karolina199
27. jún 2025

Ahoj, tiež si hľadám kamarátku ak je to aktuálne 🙂

mamickaandy
25. júl 2025

@anonym_autor Ahoj. Neviem či je tvoj príspevok stále aktuálny ale ak by si chcela tak ja mám 32 rokov (bezdetná - môj nick bol iba vtip na kamaráta), mám rada prírodu a po rokoch nechodenia moc von sa znovu snažím tak pomaličky objavovať Bratislavu. Prvý krát som bola pred mesiacom sama v kine ale radšej by som zašla s kamarátkou, rada si s niekým vymieňam dojmy z filmu. Lenže ja preferujem hororové filmy a to málokto má rád 😅Mám rada psov a aj doma máme jedného, len nechodím s ňou do lesa. Mám rada knihy ale skôr také svojpomocné 🙈 A bedminton som v minulosti mala naozaj rada, len som ho už dlhé roky nehrala.

klotildabazarik
2. aug 2025
@karolina199

Ahoj, tiež si hľadám kamarátku ak je to aktuálne 🙂

@karolina199 ahoj kolko mas rokov i ja hľadám kamaratku na chodenie von, kino, prechadzky, cvičenie, zvieratka