Hľadám kamarátku z detstva, ktorá bývala v Bratislave a vydala sa do Nemecka
Ahojte žienky... Ked som chodila na zakladnu skolu, spoznala som v tabore mile dievca... Pravidelne sme sa stretavali cez prazdniny, aj sme sa navstevovali... Ale ako roky plynuli, akosi sa n nedalo stretavat a aj ked sme si pisali, casom sa to obmedzovalo... Ale skusala som ju hladat, viem ze sa vydala do nemecka... Potom sa mi uplne stratila... Volala sa ALEXANDRA KECKESOVA a byvala na Tallerovej 5...ale to bolo v rokoch kolo 1997...ak ju tu niekto spoznal, budem rada ak by ste mi pomohli sa s nou skontaktovat.. Dakujem
@martina28p na FB je taká skupina...
@martina28p zajtra zavolam mame, uz je pre nu neskoro a spytam sa.uplnou nahodou sa nevolal jej oco marian?nemala tak viac surodencov?3-4?
@nenne27 Keď som zapísal priezvisko a adresu, ktorú autorka uviedla, tak mi tam našlo nejakého Mariána, takže asi to budú oni. <3
@teosebastian bingo!ak je to jej otec, najdeme ju,lebo to jej mamkin bratranec
@nenne27 neviem ako sa volal otec, ale ano bolo ich viac
Ludia, ste uzasny... Strasne vam dakujem.
@martina28p konecne som sa spojila s mamkou.ona nie je moc v kontakte uz s bratrancom, ale vie ze sa odstahoval odtial niekam na dedinu, postavil dom.zajtra zavola jeho sestre, s nou si pravidelne volava a vypyta na neho cislo.ja mu zavolam a vysvetlim o co ide.ak chces,posli mi na seba do spravy nejaky kontakt a ja mu ho posuniem

@martina28p 😱 nerobil jej ocino v nejakom casopise?