Hľadám kamošku - Bratislava
Vino, kava, kolacik, kino, divadlo, joga, plavanie, nakupy, jedlo...a este viac. Kamosky su mimo Bratislavy, maju rodiny, uz nie je cas. Hladam veselu dusu na travenie casu 🙂 Niekoho kto ta vypocuje a nebude to len jednym uchom dnu a druhym von 🙂 Mam 31 🙂 Bratislava je mojim domovom este kratko, ukaz mi to tu 🙂
Ja sa tu tiež občas nudím, ak by ste chceli ísť niektorá občas na pláž, resp. vínko dajte vedieť. Mam okolo 30 🙂
Ahojte 🙂 Rada by som tiez spoznala veselu kamosku na pokec, vinko , kolacik , nakupy , vylety, prechadzky, jednoducho bezne babske aktivity 🙂
Mam 32 rokov, som uz dlhsie pristahovana do BA, ale moja rodina a kamarati tu neziju,preto ak si v podobnej situacii alebo ti len jednoducho chyba kamoska, budem rada,ked sa mi ozves 🙂
Ahojte, aj ja by som sa rada pridala. Mám síce 10 ročné dieťa, ale keď mám voľné chvíle rada by som sa stretla s nejakou normálnou dušou
Ahojte. Mam 31 som bez závazkov a hladam niekoho kto ma prevedie bratislavou nakolko planujem zacinat zivot inde kedze s rodicmi uz byvat nechcem.Takze budem si musiet vyriesit pracu aj byvanie. Ak by mi vedel niekto aspon poradit budem vdacna. Dakujem 🙂fotku kludne poslem nakolko viem aky je prvy dojem dolezity.

Ahojte.... V Ba som mesiac a rada by som spoznala nejaku dobru kamaratku na nakupy, kino, vylety ci kavu. Byvam v Devinskej Novej vsi a mam 25 rokov.