icon

Hľadám najlepšieho zubára v Bratislave a okolí

22. feb 2025

Dobrý deň.Dnes už som si povedala dosť,dlhé roky kašlem "na seba",ak to takto pôjde ďalej ,tak neviem,čo zuby.Koľko by ich ostalo ,dosť mi ich chýba už a niektoré majú aj kazy pri ďasne.Takže hľadám naozaj odborníka so šikovnými rukami a aby ma to aj finančne nestálo viac,než je bežné.Veľmi ďakujem za Vaše reakcie.♥️

marcellka32
22. feb 2025

Keďže máš pokazené zuby a pri dnešných cenách to bude stáť veľa, ja chodím v ba whitesmile, e zuby si udržujem v top stave .....čo znamená, nestalo viac než je bežné?

lucia_5678
22. feb 2025

Ja mam vyborne skusenosti s ylux klinikou (dr. Breza, dr. Malicek)

gemerka17
22. feb 2025

Ak máš také zuby ako opisujes, je dobré ak pôjdeš aj po technológiách, minimálne mikroskop aby mala k dispozícii dana klinika by sa ti zišla. Všade sa ceny pohybujú rovnako +- 10 %. Všetko závisí od technológií, ako sú ambulancie/kliniky vybavené. Napr. hore uvedený príklad nie je vhodný. Ja chodím do Dently.

autor
22. feb 2025

Ďakujem Vám pekne

13uzivatelka11
22. feb 2025

Pozri na fb alebo instagrame zandental care v Modre.. Má aj cenník, rozhodneš sa, ale myslím si že ceny ešte také v rámci normy a dobrá zubarka

zuzinka888
22. feb 2025

Hladas najlepsieho zubara- tak taky si za to ze je najlepsi necha dobre zaplatit. A kedze pises ze mas chrup zanedbany rataj v tisicich- len jedna korunka ta moze stat 500€ a endodoncia tiez a to nehovorim o mostikoch....

modrava
22. feb 2025

teraz som platila za korunku 550 .. a to je len samotna korunka. k tomu este uprava zuba, osetrenie, odtlacky, anesteza..

kulumulu123
22. feb 2025

Dr Belan v rovinke odborník číslo 1 dokáže až neuveritelne veci nie je síce najlacnejší ale ak hľadáš ozaj top kvalitu tak tu si na správnom mieste...

bielasovicka
22. feb 2025

Ja chodím do Senca, sú tam ukrajinský zubári veľmi šikovní a milí, celý život som mala panický strach, ale u nich vôbec. Ambulancie majú na námestí.

autor
22. feb 2025

Ďakujem pekne😊

autor
22. feb 2025

Žienky,opravili mi nápis, bolo napísané naozaj šikovného..🙂