icon

Hľadám priateľky pre dcéru v Bratislave

annaval
2. jún 2024

Dobry den, hladam kamaratky pre dceru (zachvilu 6 rokov).Uz mi pretiekol nejak pohar trpezlivosti a neviem sa len prizerat a riesit vsade pomaly sikanu. Dcera je naozaj laskave dobre dievca(ticha,ziadne vystredne ukricane dieta, skor hlbave,spravodlive), nikdy nikomu neublizila no a bohuzial sa vzdy na nu nalepia deti ktore jej ublizuju. Nie je schopna im zatial ani povedat nie a nejak im celit.
Preto hladam maminy, ktore maju podobne deti ze by mozno toto bola cesta ako ich spriatelit a netrpeli samotou a sprostym spravanim od mnohych druhych deti.
Napiste mi ozvite sa..mozme dat stretko bratislava a blizke okolie. Mozno si deti padnu do oka a spriatelia sa a my dame "kavu" "kolac " "pekne slovo" ...

viestta
2. jún 2024

aspon mesto si mohla napisat

soraya25
2. jún 2024

@viestta je to v texte‼️ Bratislava

loliki
2. jún 2024

@annaval Dcérka bude asi introvertnejšia povaha. Ťažko siliť kamarátstvo. Ale za pokus to stojí. Možno by ste mohli začať v nejakom záujmovom krúžku.

viestta
2. jún 2024

@soraya25 nuz po pravde bratislavu som prehliadka, asi je to tym, ze ma male B

annaval
autor
3. jún 2024

@loliki hej je introvert, a vlastne je to uz taky moj zufaly pokus,naozaj co sme sa nabehali medzi detmi boze..jasne kruzok skusame uz niekolky...mozno teraz to vyjde.
Ja sama som uz len nestastna ked vidim akoby chcela s niekym sa hrat zdielat svoje poklady objavy tuzby a vsetko.ved ludia sa najdu na zoznamkach a pod.tak si vravim ze mozno si to vsimne nejaka mama s podobnym dietatom.nevedela som ani kde inde to skusit tak ze mozno tu..

dankabg
4. jún 2024

@annaval no moja dcéra, pomaly 8 rokov, by sa s ňou rada zahrala, ona má totiž rada všetky deti aj maličké, aj staršie. Problém vidím len v Tom bydlisku, nakoľko my bývame až za Nitrou a ty si v Ba kam chodievame možno raz za mesiac 😐

ivd
9. sep 2024

Co ma dcerka prosim rada? Ake ma zaluby. Mam skoro 7 rocnu slecnu…povahovo by sa asi podobali ❤️