icon

Hľadám si kamarátku - Ružinov

tessa165
22. jan 2023

Ahoj, rada by som si našla nejakú kamošku na pokec, kávu, pivko.
Na nakupovanie ma človek moc neužije ale rada idem pošportovať, beh, korčule, squash , bedminton alebo len tak prechádzka v prírode. Nie som športový preborník ale rada takýmto štýlom trávim voľný čas.
Bývam v BA 2 roky som vydatá ale nejak mi tu chýba kamoška, niekto s kým môžem vybehnúť von a pokecať.
Mám 39 rokov a som z Ružinova, ak je tu niekto na tom podobne, rada sa zoznámim 🙂

claudy122
23. jan 2023

Ahoj 🙂 nasla som Tvoj prispevok,som v Ba v Ruzinove nastahovana nova dokopy niekolko dni a ked budes niekedy mat chut,mozeme vybehnut von. 🙂 Mam jednu dcerku. Kedysi som v Ba studovala,ale uz su to roky a kadeco sa pomenilo,tak mam trosku chaosy😄.

anniezuzana
24. jan 2023

www.martindom.sk v každú Stredu o 18.30, sú stretka, je tam vždy nejaký koncert a prednáška na nejakú dobrú tému, je to na Rožňavské 17, treba vystúpiť z 63, čo ide z Trnavského mýta na depo Trnávka,pri Marinexe,a prejsť cez cestu,za marinexom je hala,a v nej o 18.30 to začína, je tam dobre, ja má stadial vyše 10 ročne vzacne priateľstva, som sa tam zoznámila,keď som bola sama, je tam super, odporúčam. Už v BA nie som,ale stále si s kamoškami volam

claudy122
24. jan 2023

@anniezuzana dakujem pekne za tip🙂🙏

nikolajka2
26. feb 2024

@tessa165 - ahoj , hladas este niekoho na bedminton? Ja by som si zahrala , len nemam sparing partnera.

tessa165
autor
26. feb 2024

@nikolajka2 ahoj, budem rada