icon

Hľadám si kamarátky v Bratislave

lucka27391
3. sep 2025

Ahojte, chcela by som si nájsť kamošku/ky v Bratislave a nemám veľa možností ako sa s niekým spoznať. Moje kamarátky sú väčšina z nich zaneprázdnené, nakoľko majú malé deti, rodiny a ďalšia je zasa dlhodobo odcestovaná. Ja zatiaľ deti nemám, takže mám celkom dosť času a okrem priateľa nemám veľmi s kým skočiť na kávu a poklebetiť trochu. Takže ak to máte niektorá podobne, ozvite sa 🙂 mám rada prechádzky, kávu, dobré jedlo, jogu, kino, divadlo, cvičenie, bike pripadne. Som viac introvert ako extrovert, ale asi taký mix 🙂 mám 31 rokov

22abigail22
4. sep 2025

@lucka27391
Ahoj!
Mám 29 rokov, som bezdetná a okrem priateľa (a jeho rodiny) tu vlastne nikoho nemám. Ani možnosti spoznať niekoho nového. 🫤

Milujem kávu – prisahám, že v mojom krvnom obehu tečie espresso namiesto krvi.
Som fanúšik kina, divadla, filmov, seriálov… proste všetkého, čo má titulky (alebo aj bez nich). Knihy? Absolútne! 🩷
Zo zdravotných dôvodov jogu asi vynechám, ale posilka znie fajn. 💪

Inak som skôr introvert, ale rada spoznávam nových ľudí. Ideálne po jednom, nie na štýl "hurá, zoznamka pre 30 cudzincov". 😅

kristin18
11. sep 2025

Ahojte, ja som to mala dosť podobne – tiež som tu nemala veľa známych - nie som z BA pôvodne - a väčšie akcie alebo zoznamky pre 30 cudzích ľudí by mi teda vôbec nesedeli 😅. Nakoniec som si našla takú malú partiu na cvičenie v Ružinove – sme tam väčšinou 3–4 ženy okolo 30-40-50r., takže je to viac rodinná atmosféra než klasické fitko. Je tam pohyb (trošku tanečný, trošku fitness), ale hlavne sme sa tam spoznali a často si ešte skočíme na kávu alebo pokecať. Ak by ste chceli vedieť viac, kľudne mi napíšte, pošlem vám info do správy.

cupra0000
18. dec 2025
@22abigail22

@lucka27391
Ahoj!
Mám 29 rokov, som bezdetná a okrem priateľa (a jeho rodiny) tu vlastne nikoho nemám. Ani možnosti spoznať niekoho nového. 🫤

Milujem kávu – prisahám, že v mojom krvnom obehu tečie espresso namiesto krvi.
Som fanúšik kina, divadla, filmov, seriálov… proste všetkého, čo má titulky (alebo aj bez nich). Knihy? Absolútne! 🩷
Zo zdravotných dôvodov jogu asi vynechám, ale posilka znie fajn. 💪

Inak som skôr introvert, ale rada spoznávam nových ľudí. Ideálne po jednom, nie na štýl "hurá, zoznamka pre 30 cudzincov". 😅

@22abigail22 ahoj! Rada by som sa k vam pripojila ☺️ som sice na materskej, ale mam rovnake zaluby a v ba nemam nikoho takeho. Presne ako pises priatela, jeho rodinu a sestru. Ak by ste mali chut rada sa zotnamim s dievcatami s rovnakou ,,krvnou skupinou,,

mary221184
9. jan 2026

@lucka27391 ahoj👋
Aj ja aj hľadám kamošku v Bratislave, nikoho tu zatiaľ nepoznám,