Hľadám štátneho hepatológa v Bratislave
Ahojte môžem sa opýtať či neviete nejakého štátneho hepadologa. V Bratislave . A aké máte skúsenosti. ??
uz su sukromny asi si myslela cez poistovnu spytaj sa svojho vseobecnehonlelara on ta nasmeruje
ja chodim do thalionu (plati sa rocny poplatok tusim 60€)
Mňa ako tehotnú nechcel zobrať nikto, tak som išla k prof. Hrušovskému za 110 eur. Jedine on ma zobral. Povedala som gynekologičke, že neviem už toľko platiť, lebo každá kontrola je 60 eur, tak ona mi vybavila štátneho, ináč by som asi chodila na odbery k obvodnému. Nebola som ochotná mesačne/dvojtýždenne toľko platiť.
Mňa ako tehotnú nechcel zobrať nikto, tak som išla k prof. Hrušovskému za 110 eur. Jedine on ma zobral. Povedala som gynekologičke, že neviem už toľko platiť, lebo každá kontrola je 60 eur, tak ona mi vybavila štátneho, ináč by som asi chodila na odbery k obvodnému. Nebola som ochotná mesačne/dvojtýždenne toľko platiť.
@jablko13 Hrušovský aj ja som tam bola a odmietam stále toľko platiť. Ja som zaplatila za gastro 110€+. Vyšetrenie 100€. A zasa mám ísť a hľadám štátneho
uz su sukromny asi si myslela cez poistovnu spytaj sa svojho vseobecnehonlelara on ta nasmeruje
ja chodim do thalionu (plati sa rocny poplatok tusim 60€)
@mamina7070 uz 100 😏 ak uz nahodou opat nezvysili
@mamina7070 uz 100 😏 ak uz nahodou opat nezvysili
@lulu2014 tak zvysili ja idem v septembri na kontrolu odbery a sono atd
@skarletlanyiova a naco mne to davas ? ja chodim do thalionu uz vela rokov somntam v dispenzari
platim za rok 100 € (minuly to bolo 60) a v tom mam rocnu starostlivost od vysetreni, cez sono kolono pravidelne odbery a vysetrenia a elektronicky predpis liekov a objednavanie cez mail https://www.thalion.sk/
mlynska dolina je nestatne zariadenie a asi ma take ceny
@mamina7070 aj ja asi tak nejak september/oktober si zoberiem termin. Po MR.

Ehm, hepatolog, hepatologia