icon

Hľadáme kamarátku na baletný kurz v Bratislave

silvia12259876
30. aug 2025

Ahojte, nenašla by sa tu nejaká mamička, ktorá by mala dcérku ktorá by mala záujem chodit na balet v starom meste? Mam doma 14 rocnu dceru ktora by rada nasla nejaku kamosku ktora by chodila s nou na baletne treningy. Ide o baletny kurz v staromestskom kulturnom centre v bratislave.

kozarohata
3. sep 2025

@silvia12259876 moja dcéra má 13 a do staromestského baletného štúdia chodí tri roky, baby v skupine sú super, rady sa zoznámia a potešia sa novej tanečnici

silvia12259876
autor
5. sep 2025
@kozarohata

@silvia12259876 moja dcéra má 13 a do staromestského baletného štúdia chodí tri roky, baby v skupine sú super, rady sa zoznámia a potešia sa novej tanečnici

@kozarohata dakujem velmi pekne za odpoved este to musim nejako doriesit nakolko sme vsetci doma boli chori tak sme zapis nestihli, myslite ze by ju zobrali aj takto po zapise?

kozarohata
5. sep 2025
@silvia12259876

@kozarohata dakujem velmi pekne za odpoved este to musim nejako doriesit nakolko sme vsetci doma boli chori tak sme zapis nestihli, myslite ze by ju zobrali aj takto po zapise?

@silvia12259876 určite áno 🙂, stačí kontaktovať trenerku

silvia12259876
autor
10. sep 2025
@kozarohata

@silvia12259876 určite áno 🙂, stačí kontaktovať trenerku

@kozarohata a este ak sa mozem spytat ako prebieha cely ten skolsky rok kedy byvaju treningy, ci maju nejake vystupenia a aka je tam kvalita ucitelov

kristin18
11. sep 2025

Ja odporúčam pre dievčatá od 7-8 rokov do takých 16r. v BA Fajnorova Ballet Academy. Dcéra mi tam chodí už nejakú dobu, a sme strašne spokojní. :D

kristin18
11. sep 2025

Som ešte nezažila takúto funkčnosť a prístup akejkoľvek organizácie pre deti v BA...

kozarohata
11. sep 2025
@silvia12259876

@kozarohata a este ak sa mozem spytat ako prebieha cely ten skolsky rok kedy byvaju treningy, ci maju nejake vystupenia a aka je tam kvalita ucitelov

@silvia12259876 tréningy bývajú dva krát do týždňa, pondelok+streda alebo utorok+štvrtok. Trénerky (2) sú super, veľmi schopné, majú skúsenosti, kreativitu, dievčatá sa pri nich rozvíjajú. A vystúpenia bývajú, zvyčajne raz ročne, na konci školského roka - veľké vystúpenie pre rodičov, plus bývajú pre niekedy aj ďalšie menšie vystúpenia.

kristin18
23. sep 2025

Ešte pridávam webku, tej školy, kde mi chodí dcéra, teraz ju aktualizujú, lebo otvorili nové programy aj pre dospelých. www.nereyou.com