icon

Hľadáme kamarátku pre 13-ročnú v Bratislave

miska1145
9. nov 2025

Ahojte

Hádam to nebude divné ale hľadám kamarátku pre moju 13 ročnú dcéru v Bratislave najlepšie blízko nového mesta ale kľudne môže byť aj tá Bratislava. Spoľahlivá kamoška ideálne 10-15 rokov. Hlavne na chodenie von lebo ma dosť raní keď vidím moju dcéru samu bez kamošiek a ona si to veľmi praje. V triede sú tam také nič moc baby s ktorými si ani nerozumie a na krúžky chodí ale tie baby z krúžku bývajú ďaleko. Fakt prosím nejaká spoľahlivá kamoška aby mohli chodiť von a tráviť čas na čerstvom vzduchu lepšie ako hľadieť do tých mobilov.

lucik194
9. nov 2025

no toto si musi poriesit sama...aspon za mna. ma 13r.

najst este nejaky kruzok pre teens? hlavne sport dost pomoze.....

minuly rok mali tu https://klubnapeknej.sk/ program pre teens baby, pozri co majú teraz

sissy27
9. nov 2025

@miska1145 uprimne? Ano, je to divne. Chapem, ze v triede uplne nezapadla a aj mna by to mrzelo, ale tak v tomto veku uz musi tie kontakty nadvazovat sama, je divne, aby si ju ako mama vodila za rucicku a ponukala kamaratky.
Deti sa bezne socializuju v skole, na kruzkoch, v letnych taboroch, alebo obcas dobre vypalia aj vztahy s detmi tvojich kamosov / kamosiek.

anonym_aef429
9. nov 2025

Neverim ze v triede su len "nic moc baby". Fakt neverim ze tam nie su aj"ok" dievcata z "ok" rodin. Maximum co pre 13rocnu mozes spravit je prihlasit na nejaky kruzok ale kamosku si uz musi ziskat a najst sama. Ja celkom nerozumiem ako by toto prebiehalo. Dohodli by ste si stretko o 14:00 v kaviarni, posadili oproti sebe dievcata ako na speed datingu a povedali im "skus sa skamaratit s Majkou". Vies, nie v zlom. Ale realne.

anonym_cf1928
Autor odpoveď zmazal
roxanka1
9. nov 2025

@miska1145 klub na peknej je super!

miska1145
autor
13. nov 2025
@lucik194

no toto si musi poriesit sama...aspon za mna. ma 13r.

najst este nejaky kruzok pre teens? hlavne sport dost pomoze.....

minuly rok mali tu https://klubnapeknej.sk/ program pre teens baby, pozri co majú teraz

@lucik194 Krúžok má aj tam kamarátky má lenže bývajú ďaleko

miska1145
autor
13. nov 2025
@sissy27

@miska1145 uprimne? Ano, je to divne. Chapem, ze v triede uplne nezapadla a aj mna by to mrzelo, ale tak v tomto veku uz musi tie kontakty nadvazovat sama, je divne, aby si ju ako mama vodila za rucicku a ponukala kamaratky.
Deti sa bezne socializuju v skole, na kruzkoch, v letnych taboroch, alebo obcas dobre vypalia aj vztahy s detmi tvojich kamosov / kamosiek.

@sissy27 Áno to je pravda ale videla som tu viacero takýchto diskusií čo mamy hľadali kamarátky pre takéto veľké dcéry či to bolo pred 3 rokmi že hľadali pre 13 ročné alebo aj pred pár mesiacmi hľadali pre takéto veľké baby videla som to tu tak preto hľadám aj ja tu nejakú kamošku pre ňu

miska1145
autor
13. nov 2025
@anonym_aef429

Neverim ze v triede su len "nic moc baby". Fakt neverim ze tam nie su aj"ok" dievcata z "ok" rodin. Maximum co pre 13rocnu mozes spravit je prihlasit na nejaky kruzok ale kamosku si uz musi ziskat a najst sama. Ja celkom nerozumiem ako by toto prebiehalo. Dohodli by ste si stretko o 14:00 v kaviarni, posadili oproti sebe dievcata ako na speed datingu a povedali im "skus sa skamaratit s Majkou". Vies, nie v zlom. Ale realne.

@anonym_aef429 Bohužiaľ sú v triede také baby sama som videla tie baby a sú také namyslené čo ona namyslená nieje a odoberajú ju takže ona sa nechce kamarátiť s babami ktoré ju ohovárajú není to príjemné. A prebiehalo by to no nejak že by sa baby stretli aj my a nejak pokecali už sme toto raz mali takéto že sok tu hľadala kamošku takto ale tá kamoška sa odsťahovala. Videla som tu viacerých takýchto konverzácii že hľadali mamičky takýmto veľkým dcéram kamošky. Kto toto nezažije u svojho dieťaťa nepochopí a vidieť to dieťa zranené není dobrý pocit. Mamy čo majú podobnú situáciu pochopia.

miska1145
autor
13. nov 2025

Nič v zlom na nikoho ale kto nezažil toto u svojho dieťaťa nepochopí. A keďže som ti vedela viacero takýchto diskusií spred pár rokov rozhodla som sa že aj ja skúsim títo debatu. Ja chcem svojej dcére dobre.

sissy27
13. nov 2025
@miska1145

@sissy27 Áno to je pravda ale videla som tu viacero takýchto diskusií čo mamy hľadali kamarátky pre takéto veľké dcéry či to bolo pred 3 rokmi že hľadali pre 13 ročné alebo aj pred pár mesiacmi hľadali pre takéto veľké baby videla som to tu tak preto hľadám aj ja tu nejakú kamošku pre ňu

@miska1145 to že si tu videla také diskusie ešte neznamená, že to malo nejaký zmysel a tie kamošky aj našli. Ja chápem, že si z toho smutná a chcela by si dcére pomôcť, ale toto už naozaj nie je škôlkárka, ktorej môžeš nejako vnucovať kamarátky. Už je dosť veľká na to, aby si vybrala s kým sa chce alebo nechce baviť aj sama a najlepšie vo svojom okolí medzi deťmi, s ktorými majú niečo spoločné.

anonym_c5b20a
15. nov 2025

Do mojej triedy prestúpilo dievča z inej školy, dôvod mamičky - nemala kamarátky v škole. Moje baby sa s ňou snažili nadviazať kontakt, naozaj jej vychádzali v ústrety, volali ju, cez prestávky za ňou išli. Mimochodom, naozaj milé dievčatá, kamaráti naprieč celou školou. Dievčina skôr mlčala, cez prestávky si vytiahla knihu,... Vzdali to. Holt, introvert.... Ona musí dozrieť na kamarátstvo, musí sama chcieť. Cez záujmy najskôr si vybuduje kontakty. Nejaké športové, záujmové aktivity. Práve tam sa budujú komunity.