Hľadáme kamarátku pre introvertnú 13-ročnú dcéru v Bratislave
Ahojte, máme doma 13 ročnú déru a hľadáme pre ňu kamarátku. Ideálne 11-14 rokov. Bratislava najlepšie Nové Mesto a okolie. Dcéra je introvert. A kamarátka na voľný čas po škole, cez víkendy. Krúžky má ale nejak sa všetky baby hanbia a v škole je to. komplikované také divné baby tam chodia. Ak by a niekto našiel napíšte dakujem.
Tak, to je uz veĺká baba neverim ze v dnesnej dobe si už nedokáze nájsť kamosku. Mne, to skor pride, že nakoĺko je introverná tak je jej dobre, tak ako je.
@anna777115 Ona túži po kamoške takže dobre jej nie je. A už som tu videla veľa takýchto situácii kde mamy hľadali kamošky pre 13-16 ročné baby.
@lomka317
viem presne o com pises. Kto nezazil nepochopi. uplne Ti rozumiem.
Urpimne Ti drzim paste.
Mozno skus napisat co ju bavi, ake ma hobby, ako rada travi volny cas. Moja dcera bude mat v decembri 11 rokov, tak neviem ci by nebola moc mladsia od tvojej a byvame kusok dalej od Noveho mesta.
@anna777115 Ona túži po kamoške takže dobre jej nie je. A už som tu videla veľa takýchto situácii kde mamy hľadali kamošky pre 13-16 ročné baby.
@lomka317 Však ja nie som proti tomu, aby si jej hladala na internete kamosku. Ale keď ona tažšie nadvazuje kontakty, veĺa by som od toho neočakavala.
Mozno skus napisat co ju bavi, ake ma hobby, ako rada travi volny cas. Moja dcera bude mat v decembri 11 rokov, tak neviem ci by nebola moc mladsia od tvojej a byvame kusok dalej od Noveho mesta.
@anonym_5bf90f Baví ju hlavne tancovanie, ale aj kreslenie a potom veľmi rada má ked môže ísť niekam s kamoškou von alebo do obchodného centra a na ihriská tak blbnúť s kamoškou ako chodievali s jednou kamoškou dokým sa presstali baviť a kamoška sa odstahovala. A nevadí že tvoja dcéra bude mať 11. Má ešte jednu kamošku tiež býva daleko a spoznali sa cez internet má 11 tá jej kamoška. Takže môžeme skúsiť. 🙂
Ahoj,moja dcera ma teraz 16,viem o com pises,tiez je introvert a ma tuto skusenost.Tiez som jej pred 3 rokmi hladala takto kamaratku.Co uz maminy neurobia pre svoje deti,ked vidia ze sa trapia?Dcera chodi do At do skoly a v Ba nikoho nema.Opytala som sa jej,ci mam odpisat a povedala,ze mozme skusit.Sme s Kramarov.
Ahoj,moja dcera ma teraz 16,viem o com pises,tiez je introvert a ma tuto skusenost.Tiez som jej pred 3 rokmi hladala takto kamaratku.Co uz maminy neurobia pre svoje deti,ked vidia ze sa trapia?Dcera chodi do At do skoly a v Ba nikoho nema.Opytala som sa jej,ci mam odpisat a povedala,ze mozme skusit.Sme s Kramarov.
@anonym_242f82 Super tak sa môžeme dohodnúť 🙂.
Ak má tvoja dcéra whatsapp napríklad alebo také niečo môžu si dievčatá napísať alebo sa môžeme dohodnúť na stretnutí. Čo sa vám bude viac páčiť.
@anonym_242f82 Ak má tvoja dcéra nejakú sociálnu sieť instagram alebo aj whatsapp môžu si napísať a pozoznamovať sa.
Pozri tu, tiez tu hladaju kamaratku:
https://www.modrykonik.sk/forum/bratislava/hladame-kamaratku-pre-13-rocnu-v-bratislave/#comment-89727984

Tak, to je uz veĺká baba neverim ze v dnesnej dobe si už nedokáze nájsť kamosku. Mne, to skor pride, že nakoĺko je introverná tak je jej dobre, tak ako je.