Hľadáme študentku na upratovanie v Bratislave. Platíme 10 eur za hodinu.
Dobrý deň. Hľadáme si dievča, študentku, na upratovanie nášho 3izbovwho bytu. Cca kazde dva týždne. Bývame v Ružinove. Mali by sme záujem o umývanie kúpeľne a wc, potom vysávanie a umývanie podláh, utretie prachu a sem tam možno niečo iné. Celé upratovanie by zabralo možno 4 hodiny. Ponúkame 10 eur/hod.
Prosím ozvite sa mi. Ale iba vážny záujem a ak máte iba skúsenosti s upratovaním. Ďakujem
Dobry den,mam zaujem ale 25 euro na hodinu je bezne, Cize minimalne 23. Mam vela skusenosti.
ja nikomu neupratujem ani take sluzby nepotrebujem, ale 10eur/h v cistom na ruku vam pride malo????? odpadavam!
Mali sme v BA pani, dospelu, slusnu, upratovala za 10e/h. To som v zivote nepocula ze 25e/h je bezne 🤣
@tamara123456 no to ste z lacneho kraja . Nezabudaj ze si musi stunent/ka hradit cestu k vam (cas a peniaze) plus dane
@martinmmartin ake dane si plati student, ktory zarobi 80e upratovanim? 😀
@martinmmartin ake dane si plati student, ktory zarobi 80e upratovanim? 😀
Ked sa u nich upratuje kazdy druhy tyzden, tak sa narobi.
@sisa_s
25€ na hodinu? a za okna by ste potom kolko brali ? 10€ v cistom je za tento objem prace v poriadku... komu sa nepaci, nech neberie
25€ na hodinu? a za okna by ste potom kolko brali ? 10€ v cistom je za tento objem prace v poriadku... komu sa nepaci, nech neberie
@anonym_812e50 ide o to ze ten den je potom aj tak zabity , a stoji ta to ovela viac osobneho casu ako iba cistej roboty ( dojazd , odjazd atd) je to uplne ina situacia ako ked si niekde 8 hodin kazdy den.
@anonym_812e50 ide o to ze ten den je potom aj tak zabity , a stoji ta to ovela viac osobneho casu ako iba cistej roboty ( dojazd , odjazd atd) je to uplne ina situacia ako ked si niekde 8 hodin kazdy den.
@martinmmartin ro je v poriadku... ten den ma studentka zabity tak ci onak... a 4 h za 40€ maly trojizbovy byt je uplna pohoda
@anonym_812e50 haha, 25 za hod. beriem za online vyucbu jazykov v zahranici, a to mam VS vzdelanie.
@anonym_3ada97 - nikto sa nebavi o tom, ci sa niekto narobi, alebo nie. Rec bola o daniach. A ked student zarobi kazdy druhy tyzden 40 EURO, tak ziadne dane neplati.
@muzula o akych daniach ty hovoris? ved to by isla sukromne a na ruku, ci myslis ze jej vystavia fakturu?
40e za 4 hod je krasne privyrobenie si. Niekto tolko za cely den nezarobi v praci. Bezne brigadnici dostavaju na hod 4-5,5 e za hodinu.
ja nikomu neupratujem ani take sluzby nepotrebujem, ale 10eur/h v cistom na ruku vam pride malo????? odpadavam!
@anonym_85fa16 ano , ak to má robit na zmluvu atd tak ano, aj ked je študentka
@anonym_812e50 haha, 25 za hod. beriem za online vyucbu jazykov v zahranici, a to mam VS vzdelanie.
@anonym_aa7ae5 vieš tam ide aj o to pri tých 25€ že si nespraviš žurku , hodinovy hotel priložitostny, nič nezmizne, neskušať šaty alebo bielizen , vyfocovat na fb apod, a nebudeš sa vykecavat čo maju
polovičku je za pracu a ta druha je za to aký je ten človek ktoremu dáš kluče s kludnym svedomim že je to OK
@anonym_aa7ae5 vieš tam ide aj o to pri tých 25€ že si nespraviš žurku , hodinovy hotel priložitostny, nič nezmizne, neskušať šaty alebo bielizen , vyfocovat na fb apod, a nebudeš sa vykecavat čo maju
polovičku je za pracu a ta druha je za to aký je ten človek ktoremu dáš kluče s kludnym svedomim že je to OK
@sara07 aha, a ako vies, ze pri 25 eur si neurobi zurku a nic nezmizme? ved hadam bude doma, ked slecna bude upratovat. Ci to pustite cudzieho cloveka do bytu?
@martinmmartin a za vyucovanie cuj si ma potom pytat ucitel aspon 30-40 eur za hodinu? To je kvalifikovana praca
@muzula o akych daniach ty hovoris? ved to by isla sukromne a na ruku, ci myslis ze jej vystavia fakturu?
@anonym_812e50 ja nehovorim o ziadnych daniach, s tym zacal komentujuci martinmmartin (...Nezabudaj ze si musi stunent/ka hradit cestu k vam (cas a peniaze) plus dane...). Je fakt taky problem si pred reakciou aj precitat na co reagujem? Nie je tu 500 odpovedi, momentalne len 18.
@anonym_812e50 za 4 okná kamarát zaplatil 300€(umyli aj vonkajšie žalúzie), ale zobrali aj záclony a závesy oprať a druhý deň zavesili😉
@sara07 aha, a ako vies, ze pri 25 eur si neurobi zurku a nic nezmizme? ved hadam bude doma, ked slecna bude upratovat. Ci to pustite cudzieho cloveka do bytu?
@anonym_aa7ae5 ked ti dáva niekto 25€ na hodinu upratovania, tak si rozmyslíš či urobíš blbost alebo nie, rozumná baba ano ...
@anonym_812e50 za 4 okná kamarát zaplatil 300€(umyli aj vonkajšie žalúzie), ale zobrali aj záclony a závesy oprať a druhý deň zavesili😉
@anonym_01626c a to su prace vo vyskach a zlanovaci v tom? alebo co ma okna zo zlata? prepac, ale kamarat je pekny somar... za 300 eur 4 okna s vypratymi zavesmi... ale zase kde je ponuka, tam je dopyt... zjavne peniaze sice ma, ale ponatie o cenach sotva...
@tamara123456 no to ste z lacneho kraja . Nezabudaj ze si musi stunent/ka hradit cestu k vam (cas a peniaze) plus dane
@martinmmartin Veď za rok by tá baba nezarobila nad čiastku, ktorú je potrebné zdaniť.
@anonym_01626c a to su prace vo vyskach a zlanovaci v tom? alebo co ma okna zo zlata? prepac, ale kamarat je pekny somar... za 300 eur 4 okna s vypratymi zavesmi... ale zase kde je ponuka, tam je dopyt... zjavne peniaze sice ma, ale ponatie o cenach sotva...
@anonym_812e50 tak ja som mu hovorila, že nabudúce mu umyjem ja za 200€😁
Ale je to výšková budova a na tie žalúzie mali nejakú tlakovú pištol.
Mne chodia dom upratovat cca 12 rokov, zacinali sme 5 eur a teraz som na 13 eur za hodinu. Nitra. Ak to je iba bezne upratovanie, tak je to vela! V pohode sa da najst pedantna zena aj v Bratislave, ktora uprace za lacnejsiu sumu. To su take “ skusacky”.
@anonym_812e50 tak ja som mu hovorila, že nabudúce mu umyjem ja za 200€😁
Ale je to výšková budova a na tie žalúzie mali nejakú tlakovú pištol.
@anonym_01626c tak to je rozdiel ako 4 okna na beznom byte ano?
@anonym_01626c tak to je rozdiel ako 4 okna na beznom byte ano?
@krasneleto tak asi áno, ja by som radšej okná neumyla ako toľko zaplatiť🤣