icon

Hľadáte profesionálnu vyrovnávaciu kúru na vlasy v Bratislave?

anonymes
Včera o 20:57

Ahojte, prosím viete mi niekto odporučiť niekoho dobrého z BA ?
Mám kučeravé vlasy ale neznášam ich fakt

biba_18
Včera o 22:01

to je škoda 😔

anonym_f3204a
Včera o 22:35

@anonymes ja som to podstupila, tiez mam kucerave - ale nie take ako si kazdy mysli, ze nadhera, ja mam mix vacsina kuceravych, potom vlnite a niekde aj rovne a vyzera to skor akoby som sa nikdy nečesala, takze denná úprava fénom-narovnávanie, bola nevyhnutnosť.
Vyrovnanie som si dala u Damiána-Damieri salón v BA, nie keratínom, ale kys.hyaluronovou. Zjavne šetrnejšia metóda. Výsledkom bolo, že síce mi po umytí ostali vlasy rovnaké, ale vyfénovanie do rovného tvaeu sa skrátilo o neuveriteľný čas a vlasy tak vydržali aj ďalšie dni, bez potreby denného fénovania, tj akoby si vlas pamätal. Jedine v tom spočívala výhoda tej kúry. Stálo ma to okolo 240 eur asi. Dĺžka vlasov cca 50cm. Neľutovala som.

anonymes
autor
Dnes o 07:19
@anonym_f3204a

@anonymes ja som to podstupila, tiez mam kucerave - ale nie take ako si kazdy mysli, ze nadhera, ja mam mix vacsina kuceravych, potom vlnite a niekde aj rovne a vyzera to skor akoby som sa nikdy nečesala, takze denná úprava fénom-narovnávanie, bola nevyhnutnosť.
Vyrovnanie som si dala u Damiána-Damieri salón v BA, nie keratínom, ale kys.hyaluronovou. Zjavne šetrnejšia metóda. Výsledkom bolo, že síce mi po umytí ostali vlasy rovnaké, ale vyfénovanie do rovného tvaeu sa skrátilo o neuveriteľný čas a vlasy tak vydržali aj ďalšie dni, bez potreby denného fénovania, tj akoby si vlas pamätal. Jedine v tom spočívala výhoda tej kúry. Stálo ma to okolo 240 eur asi. Dĺžka vlasov cca 50cm. Neľutovala som.

@anonym_f3204a ďakujem. Som nevedela že to robí Damián 😁 chodím ku nemu občas

anonym_f3204a
Dnes o 07:48
@anonymes

@anonym_f3204a ďakujem. Som nevedela že to robí Damián 😁 chodím ku nemu občas

@anonymes aj ja, jediny kadernik, na ktoreho sa viem spolahnut a doverovat mu.

anonym_f3204a
Dnes o 07:50

Inak este jedna vec k tej kure, negativum bolo, ze prve dni, tyzdne, mi vlasy nevoňali, akoby som v nich cítila tú látku. No prešlo to, už nepamätám po akom čase, ale min.mesiac to trvalo...