Internát Slovnaft Bratislava
Zdravím,
keďže každoročne klesá množstvo ubytovacej kapacity a ja som tomu tento rok v škole moc nedala a ocitla som sa pod čiarou na našom univerzitnom intraku (Mlyny UK), tak zháňam ubytovanie v Bratislave a som mierne zúfala.
Hľadám nejaké možnosti, pričom som stále finančne závislá na mojich rodičoch, ktorých rešpektujem a nechcem, aby za moje ubytko mesačne utrácali majlant (ale všetko zlé je na niečo dobré, konečne budem mať motiváciu začať reálne robiť a nie byť len povolanie dcéra haha). No a pozerala som rôzne internáty v BA, keďže podnájmy sú mimo dohľadu momentálne a našla som pár možností.
Jednou z nich je Internát Slovnaft (Vlčie hrdlo) a chcem sa vás spýtať, či nemáte nejaké skúsenosti/či ste dačo nezapočuli o danej ubytovni. Recenzie sú dosť zlé, hlavne som čítala, že veľa ľudí tam píše o špinavej vode, čo je pre mňa najväčšia stopka. Fakt, vydržím akékoľvek ubytko, ale keď sú tam zlé kúpeľne a špinavá hrdzavá voda, tam kreslím čiaru.
Tak neviem fakt. Alebo keby ste mi vedeli odporúčiť dačo, budem veľmi veľmi vďačná.
Ahoj, osobne ti neporadím, ja od septembra nastupujem na EUBU na druhý stupeň a s intrakmi v BA nemám skúsenosť (prestupujem z inej školy), ale táto téma sa riešila v skupine na fb tak ti prikladám fotky
@barborka2_2 ďakujeem!!!!💞
@barborka2_2 ďakujeem!!!!💞
@wertherovadceruska nemáš zač, mne osobne to vlčie hrdlo príde aj dosť drahé - 90€ za lôžko na bunke 2/2 pričom tam nemáš ani kuchynku a je to nezrekonštruovane. Teraz aspoň písali, ze vymenili okná a zrekonštruovali vonkajšok, lebo doteraz tam ľudia mrzli v izbách so starými oknami. Mne osobne pridelili HOPU - tiež som na bunke 2/2 ale v zrekonštruovanom bloku kde mame na bunke kuchynku aj kúpeľňu a navyše v krásnom prostredí a mám to za 120€.
@wertherovadceruska nemáš zač, mne osobne to vlčie hrdlo príde aj dosť drahé - 90€ za lôžko na bunke 2/2 pričom tam nemáš ani kuchynku a je to nezrekonštruovane. Teraz aspoň písali, ze vymenili okná a zrekonštruovali vonkajšok, lebo doteraz tam ľudia mrzli v izbách so starými oknami. Mne osobne pridelili HOPU - tiež som na bunke 2/2 ale v zrekonštruovanom bloku kde mame na bunke kuchynku aj kúpeľňu a navyše v krásnom prostredí a mám to za 120€.
@barborka2_2 počkaj počkaj asi obe myslíme iný intrak 😃 lebo ja myslím slovnaft intrak a ty ten čo ma EUBA. Oni sú oba vo Vlčom hrdle ale sú to 2 odlišne intraky
@barborka2_2 počkaj počkaj asi obe myslíme iný intrak 😃 lebo ja myslím slovnaft intrak a ty ten čo ma EUBA. Oni sú oba vo Vlčom hrdle ale sú to 2 odlišne intraky
@wertherovadceruska aha to som nevedela že tam sú dva. No ale každopádne prostredie je rovnaké no...

Toto je veľmi zlý nápad ….vsade naokolo fetaci a kde aká zgerba