icon

Internát v Bratislave

gggabikaa
6. sep 2021

Ahojte,
viete mi, prosím, poradiť, na aký internát v Bratislave by som mohla ísť bývať, ak mi moja škola (EUBA) internát neschválila?

janai1
6. sep 2021

@gggabikaa no na internát asi ťažko... Hľadaj podnájom

kaja118
6. sep 2021

Tento rok je to s internatmi v BA bieda.. Vela studentov internat nedostalo a co som citala, obvolavali aj internaty SŠ, ale bez vysledku. Skus na fb si najst zdielanu izbu.. tam tie ceny su okolo 150€, co na BA nie je tak vela.

mauduska
6. sep 2021

VŠ internáty dosť nič tento rok. UK spustila konečne opravu celkom veľkej časti internátov, takže vypadlo okolo 2500 lôžok. Ak nie si z UK, tak sa ti mlyny skúšať ani neoplatí. Naozaj ti odporúčam hľadať podnájom, keď trošku brigáduješ, dá sa to v pohode platiť, ja som na byte už skoro rok a to študujem matiku 🙂

kittykat22
6. sep 2021

@gggabikaa skus obvolat jeden internat za druhym a uvidis ci budes mat stastie. Ktovie, mozno sa ti podari. Ak nie, tak ti ostava ist len do zdielaneho bytu. Mala som jedno aj druhe a bolo fajn ako jedno tak druhe.

mimiqa
6. sep 2021

http://sostar.sk/vseobecne-informacie/
Skus kuk ci zavolat.. Suma nie je hrozna co maju volne netusim zavolaj..

nerya
6. sep 2021

Ja som bývala.na stredoškolskom Svätoplukova 2 tuším pri autobusovej stanicu

ibrunova
6. sep 2021

To ti ešte teraz nedali vedieť, či ti dali intrák? My sme vedeli už v júli.

sisa_s
6. sep 2021

@ibrunova bola teraz nejaka kauza na mlynoch, ze system zle pridelil viac kapacit, nez maju...cize ludia zili v naivite, ze maju intrak od septembra a teraz na konci leta/zac.septembra im dali vediet, ze izbu nemaju

ibrunova
7. sep 2021

@sisa_s tak to nezávidím, by ma porazilo.

betty_image
7. sep 2021

Student Residence - ide ti tam primy spoj na EUBE, je to súkromný internát.

kaja118
7. sep 2021

Vobec nie. O tom mylnom prideleni internatu sa dozvedeli studenti o dva dni na to, nie teraz niekedy. Ti, ktori teraz panikaria, ze nemaju internat, cakali, ze sa poposuva poradovnik, v ktorom su zapisani ti, ktori vo vybere internatu nedostali miesto, lebo su pod ciarou. Ten poradovnik sa posuva zvycajne koncom aug./zaciatkom sept.. Ale kedze, ako bolo spominane, vypadlo dost lozok, ciara poradovnika sa zrejme neposuva, alebo len minimalne, a tak su ludia bez internatov a hladaju byty.

luxus10
7. sep 2021

no ak byvaju 4 v jednej izbe , tak to nie je ziadna vyhra, leda ak financna...ak studuju rozne odbory, rocniky, tak sklbit to je velku tazke...priam nemozne...to je viac trapenia ako uzitku....

kolko sa dnes mesacne plati v ba za intraky?

kaja118
7. sep 2021

@luxus10 na izbe su max traja ludia, ale su aj jedno- alebo dvojlozkove izby. A cena sa odvija od toho, kolko je lozkova a ci je rekonstruovana.. od cca 50-90€/mes.
No a mas pravdu, ze to nie je vyhra, ale nie kazdy si moze dovolit aj ked len zdielanu izbu na byte v BA za nejakych 150-200€/mes.

luxus10
7. sep 2021

@kaja118 ja vsetko chapem, aj ja som si tym kedysi davno presla, len ma zaujimala cena...

nerya
8. sep 2021

@luxus10 ja som na SZU okolo 120 a potom na Tom stredoškolskom kolo 80

interjection27
Autor odpoveď zmazal